HamKam - Raufoss 1-2
Raufoss tok føringen borte mot rivalen HamKam, men et selvmål sørget for 1-1, som så ut til å bli sluttresultatet i lørdagens 1. divisjonsoppgjør i Hamar. Etter 93 minutter dunket Mikkel Maigaard inn seiersmålet og sikret årets åttende Raufoss-seier.
OBOS-ligaen
Eriksen-magi da HamKam tok ytterligere steg mot Eliteserien: – For en mann!
16/10/2021 PÅ 14:58
De gulkledde hadde tatt turen over Mjøsa som favoritter, men det var HamKam som åpnet best foran drøyt 2000 tilskuere på Briskeby. Hjemmelaget hadde flere sjanser, og Emil Sildnes hamret ballen i undersiden av tverrliggeren etter en drøy halvtime.
Minutter senere smalt det fra gjestene i gult. Parfait Bizoza fikk til slutt en klarering i beina, og fra 25 meter dunket han perfekt til med høyreslegga. Ballen føk i stolpen og inn bak HamKam-keeper Lukasz Jarosinski.
I annen omgang svingte det fram og tilbake, og etter ti minutter fosset HamKam framover. Raufoss-forsvarer Edvard Race brøt et HamKam-veggspill, men på uheldig vis tråkket han ballen i eget nett.
Begge lag skapte flere halvsjanser utover omgangen, men det så ut til å ende 1-1 og poengdeling for de to rivalene. Over tre minutter på overtid ladet Maigaard kanonen og sikret tre poeng for Raufoss.
De gule klatret med det til 3. plass på tabellen, mens HamKam befinner seg på 12. plass. Raufoss rykket opp til 1. divisjon før sesongen.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55