Tidligere i dag bekreftet Jerv på sine hjemmesider at Arne Sandstø blir i klubben ut 2022-sesongen.
Jerv har vært fem år i OBOS-ligaen, der Sandstø kom inn i 2016. Den samme sesongen spilte de kvalifisering til Eliteserien mot Stabæk der de vant på hjemmebane, før de tapte på Nadderud, og ble værende på det nest øverste nivået.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
– FK Jerv er en god arbeidsgiver og det er lett å trives i klubblokalene på Levermyr. Tett og godt samarbeid med daglig leder og klubbens styre, gir meg motivasjon som leder for det sportslige og med mulighet til å utforme planer og prosesser for klubbens sportslige fremtid, sier treneren til klubbens hjemmeside.
Han forteller også at han allerede er godt i gang med planleggingen av neste sesong.
LES OGSÅ: Byttet ut gullkamp i Glimt med nedrykksstrid i Sverige: – Det var vanskelig
Tre plasser over Jerv på tabellen befinner Eirik Bakke og Sogndal seg. Også han signerte en ny kontrakt i dag, ut 2021-sesongen.
Sogndal har klart å kjempe seg opp på en playoff-plass etter en varierende sesongstart, og Bakke er mannen som skal lede prosjektet med det unge laget videre.
– Jeg gleder meg til å få jobbe videre med å utvikle en ung og spennende spillergruppe, sier Bakke til Sogndals hjemmesider.
Treneren som fyller 42 år i dag, har vært i Sogndal i fem år allerede, til tross for sin unge alder. Klubben har vært litt opp og ned mellom Eliteserien og OBOS-ligaen, men Bakke tror de kan utvikle seg nok til å komme seg opp igjen.
– Vi har en gruppe med unge, sultne spillere nå. Jeg ser potensiele i denne gjengen og hadde veldig lyst til å være med på veien videre, forteller han.
– Jeg er veldig motivert for å dra denne gjengen videre. Nå har vi fått dette på plass, og vi kan legge planer for fremtiden, sier han.
Sett denne?
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00