Olden Larsen er tilbake i hovedstaden og har akkurat gjennomført en kveldstrening med KFUM Oslo.
Denne våren har han tatt OBOS-ligaen med storm og har blant annet blitt hyllet av Eurosport-kommentator Petter Bø Tosterud for sin utrolige utvikling.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
Nå er han igjen i gang med hverdagen etter at en strålende vår ble kronet med plass på U21-landslaget.
– Det var utrolig gøy å bli tatt ut igjen, sier Olden Larsen til Eurosport.no.
Fra før stod han med fire kamper for U18-landslaget.
Den allsidige kantspilleren takker trener Jørgen Isnes og KFUM for at han fikk være med Leif Gunnar Smerud og co i treningskampene mot Sverige og Danmark forrige uke.
(Saken fortsetter under):

Ble satt ut av scoring: – Klarte ikke å feire

Olden Larsen forteller at han ble tatt godt imot på landslaget, blant spillere og trenere, og ekstra hyggelig var det å få sjansen fra start allerede i den første kampen mot Sverige.
Svenskene vant kampen 3-1, men KFUM-spilleren stod for Norges eneste scoring.
Han beskriver det som et spesielt øyeblikk.
– Det var litt morsomt. Jeg klarte liksom ikke helt å feire etterpå. Man er i kampen, men blir satt ut av å score i debuten for U21-landslaget. Når du er der må du jobbe og prestere, sier han.
– Det er litt surrealistisk og ga en bekreftelse på at du tar nivået til et punkt. De kommer forhåpentligvis tilbake til meg etter hvert, sier han håpefullt.
Tidligere spilte han for Årvoll og det er noe 20-åringen ser stolt tilbake på.
– Det har vært mye meldinger fra gamle kjente, noe som betyr mye når de vet hvor hardt jeg jobbet for dette.
Han har ikke tatt stilling til hva fremtiden bringer på fotballbanen og understreker at han trives svært godt nå.
– Jeg har ikke tenkt så mye på det akkurat nå annet enn at jeg vil fortsette å spille kamper og prege de. Jeg trives kjempegodt i Koffa. Det er lenge siden det har vært så gøy å spille fotball. Det er en strålende gjeng i klubben og mange unge som vil opp og frem, sier Olden Larsen som i sine yngre dager var en del av Vålerenga ungdomsakademi.
(Saken fortsetter under):

Toppscorer, men vil ikke snakke om tittelen

På søndag venter en bortekamp mot Skeid. KFUM ligger på 3. plass i OBOS-ligaen. Olden Larsen er klar på at lagkompisene har vært meget solide i forberedelsene så langt og sier det var gøy å komme tilbake på trening etter landslagsspill.
– Det gir selvtillit. Jeg tar med meg godfølelsen fra vårsesongen videre. Jeg har fått gode referanser på de beste unguttene i norsk fotball og hva som kreves i treningshverdagen.
Noen toppscorertittel vil han imidlertid ikke snakke om – selv om han i øyeblikket deler tronen med Sandefjords Pontus Engblom. De to har scoret åtte mål hver. Olden Larsen har også tre målgivende.
– Det er ikke noe jeg har satt meg som mål for sesongen, men jeg føler jeg har spisskompetanse i målpoeng. Det er bonus at man er der man er, sier KFUM-spilleren.
KFUM Oslos neste kamp er mot Skeid. Oppgjøret spilles søndag med avspark 18.00 og vises på Eurosport Player.
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50