Det melder klubben i en pressemelding ondag.
– Vi er veldig glade for at Joey ønsker å fortsette den jobben han har startet på. Måten han kom inn som hovedtrener i en ekstremt spesiell situasjon var utrolig viktig for klubben, og han og resten av trenerteamet har vist gjennom sesongen at de jobber svært godt og systematisk for å utvikle laget videre. Vi synes vi har kommet et godt stykke på vei mot den stabiliteten vi ønsker i klubben og at Joey fortjener mye av æren for det, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
Han tok over etter Kjetil Rekdals mildt sagt spesielle exit i klubben rett før, under og etter første serierunde.
Etter en tøff start har laget løftet seg, og de kjemper nå en knallhard kamp med Sandefjord om å rykke opp. Med tre kamper igjen har de blå fått en liten luke på tre poeng.
– Vi håper selvsagt at sesongen blir kronet med et opprykk til Eliteserien, men uansett utfall i de siste kampene så har vi stor tro på at Joey er den rette treneren til å utvikle dette laget videre. Vi har et ungt og spennende lag, som kan utvikle seg til å bli et bra eliteserielag på sikt, sier Karlsen.
Hardarson spilte for klubben mellom 2004 og 2008, og tok sølv i serien i 2005.
– Det er først og fremst en stor ære å få fortsette i jobben. Så er det en bekreftelse på at vi i teamet har gjort en god jobb. Alt tatt i betraktning så synes jeg det så langt har vært en god sesong på mange måter. Både på og utenfor banen har vi tatt store steg. Treningskulturen har blitt mye bedre, og jeg føler vi har lagt et godt grunnlag for å jobbe videre. Hele klubben har gjort en god jobb dette året med tanke på å bygge kultur, sier Hardarson.
Husker du?
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55