Oppland Arbeiderblad meldte saken først.
Protesten kom etter den første serierunden hvor Raufoss-spiller Matias Moldskred fikk to gule kort i fra dommeren, men fikk aldri det røde kortet og han fullførte de siste to minuttene av kampen. I den samme situasjonen fikk Nest-Sotra-spiller Daniel Arrocha direkte rødt kort for å ha dyttet Molskred.
OBOS-ligaen
Eriksen-magi da HamKam tok ytterligere steg mot Eliteserien: – For en mann!
16/10/2021 PÅ 14:58
Mathias Moldskred fikk alikevel en kamps suspensjon, og han måtte stå over kampen mot Sandefjord. Den kampen tapte Raufoss 2-0.
– Vi trodde at den ville bli avvist, med tanke på at det var så lang tid på overtid og den var avgjort, sier Raufoss trener, Christian Johnsen til Eurosport.no.
Se situasjonen her:
Dersom Nest-Sotra skulle fått protesten sin godkjent måtte de bevise at dommertabben hadde noe å si for utfallet av kampen. Dersom de kunne dette ville kampen ha blitt spilt på nytt senere i sesongen. Tidligere har Steffen Landro fortalt til Eurosport.no at Raufoss ba Nest-Sotra trekke protesten. Det førte til en ordkrig mellom de to trenerne.
Nest-Sotra har tre dager på seg til å anke avgjørelsen fra Doms- og sanksjonsutvalget. Dersom de velger å ikke anke avgjørelsen blir NFFs avgjørelse stående.
Verken trener i Nest-Sotra, Steffen Landro, eller sportslig leder Arve Haukeland har svart på Eurosports hendvendelser.
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
OBOS-ligaen
Perfekt premiere for Rekdal: HamKam strålte i serieåpningen
15/05/2021 PÅ 17:53