Populære sporter
All sport
Vis alt

NFF avviste Nest-Sotras protest

Nicholas Noreng

Oppdatert 10/04/2019 klokken 15:19 GMT+2

Protesten som Nest-Sotra leverte inn etter serieåpningen mot Raufoss har blitt avvist.

Steffen Landro

Foto: Scanpix

Oppland Arbeiderblad meldte saken først.
Protesten kom etter den første serierunden hvor Raufoss-spiller Matias Moldskred fikk to gule kort i fra dommeren, men fikk aldri det røde kortet og han fullførte de siste to minuttene av kampen. I den samme situasjonen fikk Nest-Sotra-spiller Daniel Arrocha direkte rødt kort for å ha dyttet Molskred.
Mathias Moldskred fikk alikevel en kamps suspensjon, og han måtte stå over kampen mot Sandefjord. Den kampen tapte Raufoss 2-0.
– Vi trodde at den ville bli avvist, med tanke på at det var så lang tid på overtid og den var avgjort, sier Raufoss trener, Christian Johnsen til Eurosport.no.
Se situasjonen her:
Dersom Nest-Sotra skulle fått protesten sin godkjent måtte de bevise at dommertabben hadde noe å si for utfallet av kampen. Dersom de kunne dette ville kampen ha blitt spilt på nytt senere i sesongen. Tidligere har Steffen Landro fortalt til Eurosport.no at Raufoss ba Nest-Sotra trekke protesten. Det førte til en ordkrig mellom de to trenerne.
Nest-Sotra har tre dager på seg til å anke avgjørelsen fra Doms- og sanksjonsutvalget. Dersom de velger å ikke anke avgjørelsen blir NFFs avgjørelse stående.
Verken trener i Nest-Sotra, Steffen Landro, eller sportslig leder Arve Haukeland har svart på Eurosports hendvendelser.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame