Nest-Sotra stormer mot playoff etter ny seier

Sebastian Langvik-Hansen

Oppdatert 06/10/2019 klokken 17:04 GMT+2

En sterk seier mot Strømmen gjorde at klubben fra Sotra fester et grep om playoff-plassen.

nest sotra

Strømmen - Nest-Sotra 0-2
Nest-Sotra har med en sterk resultatrekke klart å blande seg inn i kampen om playoff, og Strømmen ble et nytt offer i dag.
Jo Sondre Aas satte inn 1-0 like etter pause, før Andreas Peterson doblet ti minutter senere.
Det ble ikke flere mål, men det burde det blitt. Etter en forrykende første omgang var det lite som tydet på at det skulle bli en målløs kamp. Men etter to scoringer fra Nest-Sotra roet kampen seg, og bortelaget fikk etter hvert brukbar kontroll på kampen.
Resultatet betyr at Strømmen ikke beveger seg opp fra den utsatte kvalifiseringsplassen. Heldivis for dem, så vant ikke Skeid mot HamKam, og det er fortsatt tre poeng ned til nedrykk.
I toppen av tabellen innehar Nest-Sotra nå femteplassen, med fire poeng ned til Raufoss som er første lag som jager playoff. De spiller senere i dag mot Aalesund.