Populære sporter
All sport
Vis alt

Nest-Sotra varsler protest etter serieåpningen

Oppdatert 31/03/2019 klokken 19:27 GMT+2

Nest-Sotra-trener Steffen Landro reagerer på at motspiller ikke fikk rødt kort.

Steffen Landro

Foto: Scanpix

ÅGOTNES/OSLO (Eurosport.no):
Situasjonen Nest-Sotra-treneren sikter til skjedde på overtid. Matias Moldskred provoserte Daniel Arrocha på en corner, hvor Nest-Sotra-spilleren reagerte med å dytte førstnevnte i bakken.
Først gir kampleder Eivind Bodding Moldskred gult kort før han gir Arrocha direkte rødt kort. Men også Moldskred skulle vært sendt i dusjen ettersom han fikk gult kort i det 80. minutt.
– Det stemmer at nummer åtte på Raufoss får sitt andre gule kort i det 92. minutt uten å bli vist ut. Der og da oppfatter ikke vi i dommerteamet at han har gult kort fra før av. Videre kommentarer henviser jeg til NFF, skriver dommer Eiving Bodding til Eurosport.no på tekstmelding.
Etter kampen har Nest-Sotra krysset av i dommerrapporten at de vil legge inn en protest. Det får Eurosport.no bekreftet.
– Vi kommer til å protestere. Definitivt, sa Steffen Landro til Eurosport.no.
Saken fortsetter etter videoen. Se situasjonen her:

Omkamp

Nest-Sotra spilte dermed de siste minuttene av kampen en mann mindre, og til tross for et enormt press fikk ikke laget uttelling og tapte 2-1. Nest-Sotra håper nå på at kampen skal bli spilt om igjen.
– Jeg føler meg rimelig sikker på at det blir en omkamp, det er utrolig klønete gjort av Raufoss. Denne saken kunne vært lett avverget om spilleren selv gikk bort til dommeren og sa han fikk gult kort nummer to. Hele Raufoss benken visste om det uten å ta tak i situasjonen. De hadde sjansen til å være fair, og utføre Fair Play, men det gjorde de ikke, forteller Steffen Landro til Eurosport.no før han la til.
– Vi blir fratatt sjansen å spille kampen under vanlige formål, og da må det selvsagt taes tak i og spilles omkamp.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame