Strømmen skriver på egen hjemmeside lørdag at Molde-spissen er hentet på lån ut 2019-sesongen.
– Sivert er en spiller jeg har fulgt over lengre tid, og han har imponert meg i kamper for MFKs rekruttlag. I tillegg har han fått gode internasjonale referanser gjennom UEFA Youth Champions League hvor han også har prestert bra, sier Strømmen-trener Ole Martin Nesselquist til klubbens nettsted.
Molde-talentet beskrives på følgende måte:
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
– Han er en målscorer og aggressiv spiller å møte, og vi gleder oss til å se han i OBOS. Både jeg og Molde er sikre på at han vil ta nivået bra. Og når også Manchester Uniteds manager er sikker på dette føler vi oss trygge på at dette er en god løsning for alle parter, forteller Nesselquist.
19-åringen har kontrakt ut 2019 med Molde. Den kontrakten skrev han under på i august. Nå håper han å vise seg frem med førstelagsfotball.
– Det skal bli veldig kjekt å prøve noe nytt på et høyere nivå. Det kommer til å bli spennende. Det er viktig å spille førstelagsfotball på det stadiet jeg er i karrieren nå, og bevise at man kan prestere på det nivået, sier Gussiås til Romsdals Budstikke.
Unggutten har ikke fått spilletid i Eliteserien under Ole Gunnar Solskjær. Molde vil ledes av Erling Moe etter at Solskjær tok over som midlertidig manager for Manchester United.
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50