Etter å ha mistet hele 2018-sesongen på grunn av en lyskeskade, er Sogndals Martin Ramsland tilbake i kamptroppen når laget møter CSKA Moskva i en treningskamp fredag.
Det melder klubben selv på sin hjemmeside torsdag.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
Ramsland har ikke besvart Eurosports henvendelser torsdag, men sier dette til klubbens hjemmeside:
– Det har vært et tungt og langt år, med mye smerte i lysken. Etter operasjonen i juli, har det gått ganske bra og det har gått fremover. Nå har jeg sakte men sikkert trent meg opp til å være med i en kamptropp igjen, så får jeg bare håpe at det holder seg slik og at det fortsetter å gå fremover, sier 25-åringen til klubbens hjemmeside.
Eurosports OBOS-kommentator Amund Lutnæs tror det vil bli bra for Sogndal å få han tilbake på banen.
– Det blir godt for Sogndal å få han tilbake som et alternativ på topp. At både han og Ole Amund Sveen var borte i fjor var store tap for Sogndal.
Han forklarer Ramsland som en spiss med stor arbeidskapasitet.
– Han har bra fysikk og er veldig uredd. En spiller du elsker å ha på laget. Han har også endel mål i seg. Det blir spennende å se om han kan komme tilbake til den formen han hadde før han ble skadet, sier Lutnæs.
– Sigurd Haugen leverte bra for Sogndal i fjor. Men jeg synes Sogndal manglet alternativer i fjor, og her kommer Ramsland til å bidra veldig i år. I OBOS-ligaen er Ramsland en meget god spiller etter min mening, legger han til.
Sett denne?
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50