– Han har vært og prøvespilt for flere OBOS-klubber, samt en Eliteserie-klubb, og det har vært bra interesse for ham. Han skrev under for Grorud på sportslig grunnlag, og at det ligger an til å bli mye spilletid da de dessverre har en spiller som er langtidsskadet, sier spillerens agent Ole Martin Ek til Eurosport.
I fjor var han utlånt til Fram Larvik, og gjorde sine saker bra for laget som opplevde et cupeventyr etter å ha reist seg fra den tunge tiden klubben var inne i sesongen før. Der spilte han 31 kamper og scoret ett mål.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
I forbindelse med overgangen til Fram ble han på Godsets nettsider beskrevet som en vaskeekte Strømsgodset-gutt, som har spilt hele sin barne- og ungdomsfotball i klubben, i tillegg til å blitt tilbudt proffkontrakt der.
21-åringen er født i Reykjavik, og har delt statsborgskap mellom Island og Norge. Han har også kamper på G18-landslaget.
– Han er rask, teknisk og har «fighting spirit», med sin bakgrunn fra Island og Drammen. Det er de egenskapene som har gjort at han er ettertraktet, sier Ek.
Han passer godt inn i Groruds profil. De rykket opp med et av de yngste lagene i PostNord-ligaen, og blir nok også et av de yngste lagene i OBOS.
Allerede har de hentet talentfulle spillere som Christos Zaferis (16), Oscar Aga (19) og Leo Cornic (19) til klubben.
Klubbens unge trener Eirik Kjønø vant prisen for Årets unge trener for andre gang på rad tidligere i vinter.

Her står «Mix» og tyvlytter til Jönssons svar om seg selv

OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50