I august har lagene spilt fem fulle serierunder. Vår kommentator Amund Isaksen Lutnæs har plukket ut de tre beste trenerne i august, samt de tre beste spillerne. I tillegg har han har plukket ut månedens overraskelse og månedens øyeblikk.
Månedens trenere:
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
1. Lars Bohinen (Aalesund): Bohinen og co cruiser mot Eliteserien. I august var det ingen som vippet de av pinnen. De er gode uke inn og uke ut. Fem av fem seiere i august sier alt. De er det beste og mest stabile laget i ligaen. Knallsterk jobb av Lars Bohinen. Har en bredere tropp i år, og har lært mye av fjorårets sesong.
2. Jørgen Isnes (KFUM Oslo): Oslo-laget fortsetter å imponere i OBOS-ligaen. KFUM og Jørgen Isnes tapte ingen kamper i august, samt at de scoret 16 mål i løpet av august, det er flest av alle lagene. Ni poeng er også en sterk poengsum i denne jevne ligaen. Det rett og slett stinker kvalik av laget fra hovedstaden.
3. Arne Sandstø (Jerv): Jerv startet august dårlig med å tape mot Strømmen, men etter det har poengene kommet inn på kontoen. På fem kamper i august, har Jerv tatt 10 poeng. Dette har gjort at de har klatret ut av bunnstriden. Jerv har virkelig hevet seg, og med en god rekke ut sesongen, så kan det bli kvalik i Grimstad.
Sett denne? Saken fortsetter under:
August - topp 3 på spillersiden:
1 Stian Sortevik (KFUM Oslo): Midtbaneeleganten har denne måneden scoret tre mål og har hatt fem målgivende. Meget sterke tall. Hadde ikke scoret mål før august, endelig åpnet målkontoen. Han er ligaens strørste artist. Og en mann som er mer enn god nok for Eliteserien.
2 Simen Bolkan Nordli (HamKam): Den unge kantspilleren til HamKam har hatt en god måned for de grønne og hvite. Med tre mål og to målgivende har han vist det potensialet som alle vet bor i gutten. Har fått mye tillit denne sesongen, og den har han tatt vare på.
3 Niklas Castro (Aalesund): Ble hentet til Aalesund før denne sesongen og har levert en meget sterk august. Med fire mål og en målgivende, så er han sterkt delaktig i at Aalesund cruiser på toppen av tabellen. Har tilført dette Aalesund-laget veldig mye.
Augusts overraskelse:
Sandnes Ulf tapte alle sine fem kamper i august, og har klart å rote seg inn i bunnstriden i OBOS-ligaen. Samt at de bare har scoret fire mål. Treneren er på utgående i klubben og veldig få møter opp på hjemmekampene deres. Ingen god inngang til åpningen av deres nye storstue som skal stå klar til seriestart 2020. Det skal endel til, men kan ende med PostNord-ligaen.
Månedens øyeblikk:
Adem Güvens brassemål mot Strømmen må vi aldri glemme. Legger den tilrette på kort tid. Før han på akrobatisk vis setter ballen i mål. Det er så vakkert. Fotballkunst.
Sett denne?
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50