Tabelljumbo Tromsdalen så ut til å være på vei mot sesongens andre poeng da 0-2 ble til 2-2 i annen omgang, men KFUM Oslo hadde en siste spurt å by på.
Den nyopprykkede Oslo-klubben har slått meget godt fra seg så langt denne sesongen, og med lørdagens seier har overraskelseslaget kun Sandefjord og Aalesund foran seg på tabellen.
OBOS-ligaen
Eriksen-magi da HamKam tok ytterligere steg mot Eliteserien: – For en mann!
16/10/2021 PÅ 14:58
Olav Øby scoret sitt første mål for sesongen da han sendte tabelltreeren i ledelsen med høyrefoten etter et drøyt kvarters spill. Deretter kjempet Moses Mawa ballen over streken på bakerste stolpe og doblet ledelsen.
KFUM-ledelsen halvveis var fortjent og kunne også vært større, men etter pause snudde kampbildet. Seks minutter var spilt da Gabriel Andersen stanget inn reduseringen for Tromsdalen, og tre minutter deretter var det balanse i regnskapet. Håvard Lysvoll sto bak utligningen.
Saken fortsetter under videoen
Da Tromsdalen så ut til å være på vei mot sesongens andre poeng, satte Moses Mawa inn sitt sjette mål for sesongen og sikret seieren for gjestene.
Tabelljumbo Tromsdalen blir dermed stående med sitt ene poeng. Fortsatt skiller det tre poeng opp til Notodden og Strømmen på plassene foran.
KFUM har på sin side henholdsvis to og seks poeng opp til Sandefjord og Aalesund. De to sistnevnte har samtidig en kamp til gode.
Ull/Kisa kunne kommet likt på poeng med KFUM med seier hjemme mot Gaute Helstrup (bildet) og HamKam lørdag, men måtte nøye seg med 0-0 og ett poeng.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Har startet snuoperasjonen: – En ivrig bergenser er aldri feil
14/10/2021 PÅ 07:53
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56