Populære sporter
All sport
Vis alt

Klar for OBOS-klubb: – Tryggheten er viktig

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 27/01/2019 klokken 17:58 GMT+1

Sverre Økland er har signert en kontrakt med Ull/Kisa.

Sverre Økland

Foto: Other Agency

Foto: Ull/Kisa Fotball
Det bekrefter både klubben og han selv ovenfor Eurosport søndag ettermiddag. Økland har signert en kontrakt med klubben som strekker seg ut 2020-sesongen.
– Jeg ser veldig fram til å «restarte» karrieren. Hadde et brutalt år etter å være ute hele sesongen med kortsbåndskade, forteller Økland til Eurosport.no.
– Det var viktig etter den sesongen å velge det riktige, og den tryggheten jeg får i Ull/kisa er viktig. Det er perfekt, legger han til.
Ull/Kisa la også ut en video på Twitter med teksten: Velkommen til Ull/Kisa Sverre Økland.
Økland har de siste årene spilt for Kristiansund BK. Før det spilte han for Aalesund og Løv-Ham. Han forteller at han hadde andre alternativer, men er fornøyd med å ha valgt OBOS-klubben.
– Jeg er 100% frisk og rask, så jeg håper vi kan bygge videre på det de har gjort de siste årene, og ta enda noen steg, sier 25-åringen.
Også Ull/Kisa-trener Trond Fredriksen er fornøyd med å få på plass signeringen.
– Et av suksesskriteriene i Ull/Kisa er å ha en god garderobe og nå får vi inn Sverre som også er sterk på det område. Sverre er en fotballspiller med gode ferdigheter og stort hjerte for laget. Ikke minst har han har erfaring fra Eliteserien og OBOS-ligaen og vet hva som skal til for å vinne fotballkamper, sier Fredriksen til Eurosport.no.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame