Midtstopperen fikk av sportslige årsaker ikke være med på Starts treningsleir på Marbella, og er nå hentet inn for å forsterke Sandnes Ulf.
– Vi har god dekning i forsvar og derfor valgte vi å takke ja til tilbudet fra Sandnes Ulf. Vi takker Espen for innsatsen hans de siste to årene i Start, og vi ønsker ham all hell og lykke videre i karrieren, sier Christopher Langeland, arbeidende styreleder i Start, til klubbens nettsider.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
Forsvareren har spilt 90 kamper på nest øverste nivå for Levanger og Start, i tillegg til 19 kamper i Eliteserien for de gule fra Kristiansand i 2018.
Steffen Landro jobber med å sette sitt preg på Ulf-laget etter at han tok over før kommende sesong. Det arbeidet er blitt noe preget av klubbens mange skader i oppkjøringen.
I tillegg til Hammer Berger skal Sandnes Ulf også være høyinteresserte i å sikre seg signaturen til Markus Nakkim. Ifølge Stavanger Aftenblad venter de på svar fra Oslo-gutten som ikke hadde noen fremtid i Vålerenga, men skal ha hard kamp fra Mjøndalen om hans underskrift.

Lot seg imponere av nok et Vålerenga-talent: – Smart, kreativ og har x-faktor

OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50