Spissen som skal erstatte Moses Mawa blir David Tavakoli. Det opplyser KFUM på sine hjemmesider.
– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Jeg har fulgt med på Kåffa i noen år. Jeg kjenner klubben, kjenner en del spillere her og kjenner Jørgen. Når KFUM nå viste interesse, så var jeg veldig klar, sier Tavakoli til Kåffa.no.
Norgesmesterskapet
Maktdemonstrasjon da Viking tok seg videre til semifinale
19/03/2022 KLOKKEN 17:16
Målsniken har dunket inn syv mål på 16 kamper for Skeid i år, noe som må sies å være imponerende, når man tar med i betraktningen at Skeid ligger i nedrykksstriden og kun har scoret 22 mål totalt.
I tillegg har 27-åringen imponerende tall fra tidligere sesonger. De tre siste sesongene i Skeid har han hatt et målsnitt på 20 mål hver sesong (17 i 2016, 23 i 2017 og 20 i 2018).
– David blir en suveren tilvekst til gruppa. Han har rutine og har vært en notorisk målscorer i mange år. Han er et meget godt oppspillspunkt, og er lur i bevegelsene sine. Han er giftig både rettvendt og feilvendt, sier KFUM-trener, Jørgen Isnes om sin nysignering.
Også daglig leder, Thor-Erik Stenberg, var veldig fornøyd med sin nye mann. Etter å ha mistet Moses Mawa til Strømsgodset og Olav Øby til Kristiansund trengte de en sterk signering til, i følge han selv.
– Vi er opptatt av å ha en sterk Oslo-profil på det laget vi stiller med i OBOS-ligaen. Med David Tavakoli på plass styrkes dette ytterligere. Han har vært en profil i Oslo-fotballen som vi gleder oss til å få inn i klubben vår. Vi er stolte over at David ville hit til oss, og vi er glad for at vi kom fram til en løsning med Skeid for en overgang, sier Stenberg.
OBOS-ligaen
Eriksen-magi da HamKam tok ytterligere steg mot Eliteserien: – For en mann!
16/10/2021 KLOKKEN 14:58
OBOS-ligaen
«Toppklubben» fra Ekeberg: – Norsk fotball trenger disse solskinnshistoriene
14/09/2021 KLOKKEN 12:18