Fotball
OBOS-ligaen

KFUM forlenger med suksesstrener: – Jeg er på riktig sted

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Jørgen Isnes

Foto: Eurosport

AvGunnhild Toldnes | Sebastian Langvik-Hansen
31/10/2019 på 16:22 | Oppdatert 31/10/2019 på 20:59

Jørgen Isnes har signert for tre nye år med Oslo-klubben.

Nyopprykkede KFUM har hatt en svært imponerende sesong i OBOS-ligaen under ledelse av trener Jørgen Isnes. Med to runder igjen ligger laget på sjetteplass, som gir kvalik til Eliteserien.

Nå har gjengen på Ekeberg sikret seg treneren også i årene fremover. Eurosport får bekreftet at Isnes har signert en avtale som vil binde treneren til KFUM i tre år fremover.

OBOS-ligaen

Lowe stanget Start nærmere Eliteserie-retur

01/12/2019 PÅ 14:19

– Jeg er på et riktig sted for min egen utvikling, men også for å utvikle klubben og spillere videre. Det har vist seg å være en veldig god match med lag og klubb, sier han til Eurosport.

Vil stabilisere seg i OBOS-ligaen

Isnes hadde ett år igjen av kontrakten med Oslo-klubben, men etter samtaler med styret, kom de frem til at de ønsket å ta nye steg fremover. Planene var nok til å overbevise treneren, selv om han påpeker at de ikke er klubben som kommer til å dra på for mye i kostnadene.

For til tross for nøkternt budsjett, har klubben overrasket de fleste denne sesongen. Det hele kan krones med opprykk til Eliteserien om alt går riktig vei. Det er derimot ikke der Isnes legger lista for de tre neste årene.

– Målsetningen til klubben er å være en god OBOS-ligaklubb når den nye stadion er på plass. Det er målet, men samtidig så ønsker vi ikke å se nedover på tabellen, og akkurat nå ligger vi på kvalifisering, forteller han.

Og nettopp de nye stadionplanene er også noe som lokker.

– Det er en stadion som ligger i potten, så må vi ikke glemme at vi må jobbe ved siden av og at det må hardt arbeid til. Den stadion kommer ikke av seg selv. Så det er viktig at vi er gode på sport samtidig som stadion bygges, og det er mitt hovedansvar, sier han.

Attraktiv for andre klubber

Med en så sterk sesong som KFUM har hatt, så vil naturligvis interessen for både spillere og trenere være til stede. Isnes frykter ikke at den nye kontrakten kommer til å være til hinder den gang det skulle bli aktuelt å ta det neste steget.

– Vi skal være en utviklingsklubb og ønsker å utvikle spillere som kan ta det neste steget. Det har vi bevist i år med Moses Mawa og Olav Øby. Det gjelder selvfølgelig også trenere, og det er alle parter inneforstått med. Jeg tror jeg kan leve ut en del av mine ambisjoner her, og så kan ting endre seg over tre år også, sier Isnes som understreker at KFUM er en klubb som ikke ønsker å stikke kjepper i hjulene for folk som ønsker å ta det neste steget.

Men før man kommer til de tre neste årene, så er det en innspurt som skal gjennomføres. KFUM er i øyeblikket på den siste playoff-plassen, med kun ett mål som skiller ned til Sogndal. Tilfeldighetene skal ha det til at det er nettopp de to klubbene som møtes i siste serierunde.

– Nesten uansett utfall mot Strømmen til helgen så blir den kampen mot Sogndal avgjørende, ved mindre det skulle bli noen gigantiske sifre i vår eller Sogndals kamp. Så den er nok i hvert fall avgjørende for sjetteplassen, og med to seiere kan vi jo ta fjerdeplassen også, sier han, vel vitende om at det kun er ett poeng opp til Kongsvinger på femte og to poeng opp til Nest-Sotra på fjerde.

En ting er i hvert fall helt sikkert. Oslo-laget ønsker å delta i playoff-kampene, og Isnes spår en tung høstmåned om det ikke blir noen ekstra kamper etter sesongslutt 9. november.

– November er drit kjedelig hvis man ikke kommer med i kvalikkjøret. Den er mørk og trist og hele pakka. Det hadde vært deilig å dra med seg noen kvalikmatcher, sier han.

  • Som alltid blir det en jevn batalje når innspurten av OBOS-ligaen er i gang. På søndag kan du følge alle kampene i OBOS Direkte fra kl.16. Skaff deg tilgang her!

Kongsvinger på kvalik etter borteseier mot KFUM

00:02:54

OBOS-ligaen

KFUM-hitens tiende scoring sikret playoff-avansement

27/11/2019 PÅ 19:25
OBOS-ligaen

Nest-Sotra stormer mot playoff etter ny seier

06/10/2019 PÅ 14:49
Relatert
FotballOBOS-ligaenStrømmen IFKFUM Oslo
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Siste nytt

Eliteserien

Tabelltipset: Dette er nøkkelen for Sarpsborg 08 i år

FOR 10 TIMAR SIDAN

Siste videoer

Fotball

Shala med to målgivende: Se målene som senket Mjøndalen her

00:00:41

Mest populært

Eliteserien

– Jeg burde kanskje beveget på meg tidligere

FOR 21 TIMAR SIDAN
Vis mer