Populære sporter
All sport
Vis alt

Käck ferdig i Start etter kun én sesong

Stian Thelen

Publisert 08/01/2019 klokken 08:53 GMT+1

Elliot Käck returnerer til Sverige.

Starts Elliot Käck

Foto: Scanpix

Elliot Käck er ferdig i Start og blir ikke med klubben ned i OBOS-ligaen. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside tirsdag.
Venstrebacken returnerer til hjemlandet og gamleklubben Djurgården.
Start rykket ned til OBOS etter forrige sesong. 29-åringen var fast inventar på venstrebacken og fikk 28 kamper i Eliteserien og leverte fire målpoeng. Selv om det var tungt sportslig er svensken positiv til hvordan oppholdet i Norge ble.
– Det var mye opp og ned. Vi hadde en tøff vårsesong med Mark Dempsey fsom fikk sparken og deretter kom Kjetil Rekdal inn. Han endret mye og vi fikk en sterk høst, men vi rykket ned fra Eliteserien selv om det hadde holdt med ett poeng i en av de fire siste kampene, sier Käck til Djurgårdens hjemmeside.
Sportslige leder Tor-Kristian Karlsen takker Käck for innsatsen i klubben og ønsker ham lykke til i Djurgården.
– Elliot har med sin profesjonalitet og positive vesen vært et fint bekjentskap i 2018. Jeg tror jeg snakker for alle i klubben når jeg sier at han har vært en fyr vi har satt pris på og at han kommer til å bli savnet rundt Sparebanken Sør Arena, sier Karlsen til Starts hjemmeside.
Djurgården har fra før av hentet Per-Kristian Bråtveit fra Haugesund og Aslak Fonn Witry fra Ranheim før 2019-sesongen. Fredrik Ulvestad spiller også i klubben.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame