Populære sporter
All sport
Vis alt

Joey Hardarson tar over som Start-trener midlertidig

Nicholas Noreng

Oppdatert 03/04/2019 klokken 12:18 GMT+2

Assistenten til Kjetil Rekdal, Joey Hardarson, vil ta over som midlertidig trener for Start intill klubben har funnet en ny trener.

Kjetil Rekdal og Joey Hardarson

Foto: Scanpix

VG melder dette onsdags morgen.
– Joey leder laget, men jeg kan ikke si noe om hva som skjer videre når det gjelder hovedtrener, sier Grimstad til VG.
Det var planlagt at Hardarson skulle ledet laget mot Aalesund sammen med Andreas Jensen, men Kjetil Rekdal endte opp med å lede laget da de tapte 0-1, takket være en scoring fra Pape Habib Gueye.
Partene møttes til møte tirsdag og satt i møte i nesten ni timer før meldingen kom om at Kjetil Rekdal og Start var blitt enige om å avslutte arbeidsforholdet.
– IK Start igangsatte prosesser angående Rekdals ansettelsesforhold som følge av rapporter om forhold som var uforenlig med klubbens verdigrunnlag. Når vi likevel har valgt å inngå dette forliket, så er det av hensyn til klubben og våre ansatte og den belastningen de har stått i, og fortsatt ville ha stått i dersom prosessen hadde fortsatt, sier Monica Bergin Grimstad, styreleder i IK Start i pressemeldingen.
Pressemeldingen avsluttet med at partene er fornøyd med at saken fant løsningen utenfor rettsapparatet.
Siden 2015 har klubben hatt seks forskjellige trenere for A-laget. Mons Ivar Mjelde, Bård Borgersen, Steinar Pedersen, Mick Priest, Mark Dempsey og nå sist Kjetil Rekdal har trent Kristiansands-klubben.
Har du sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame