• Se Hamkam - Sogndal onsdag 18.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Få tilgang her!
– Vi er ikke så opptatt av det akkurat nå, det er en lang sesong og vi skal være med å kjempe hele veien selv om starten ikke har vært optimal, forteller Bakke.

Opptur til tross for tap

Eliteserien
LSK-duoens «umulige» oppgave: – Sammen kan vi matche det
02/04/2022 KLOKKEN 05:38
Sogndal tapte lørdagens kamp borte mot Aalesund 3-1 etter å ha ledet 0-1 fram til det gjensto to minutter av ordinær tid. Dermed er det hele tolv poeng opp til Aalesund som leder OBOS-ligaen etter seks spilte kamper. Sogndal-treneren er derimot klar på at kampen på Color Line stadion var et steg i riktig retning.
– Vi så veldig mye bedre ut i kampen mot Aalesund, og det var en positiv opplevelse selv om det var surt de siste minuttene. Den første scoringen deres kommer litt ut av ingen ting, og de har svært få sjanser. Laget blir bare bedre og bedre, og vi har et spennende generasjonsskifte på gang, sier Bakke.
Saken fortsetter under videoen
På motsatt trenerbenk møter han sin gamle kollega Espen Olsen som spilte sammen med Bakke i Sogndal. Olsen er nå sportssjef i Hamkam, og Bakke sier det blir hyggelig å møte Olsen igjen på Briskeby.
– Espen er en fin gutt, og kommer til å være en svært viktig ressurs for HamKam i årene som kommer. Han er alltid blid, men forhåpentligvis er det vi som kan smile etter kampen onsdag, sier Bakke.

Treig start for begge lag

HamKam står med fire fattige poeng etter fem kamper, like mange som Sogndal på like mange kamper. Sportssjef Espen Olsen sier til Eurosport at det er to lag med mye av det samme utgangspunktet som møtes onsdag kveld.
– Vi har en veldig lik inngang til kampen som Sogndal, begge lag hadde en god kamp sist runde uten å få særlig godt betalt. Vi begynte å ligne på det vi vil se ut som, og det var en meget god kamp fra vår side, forteller Olsen.
Selv om det offensive var bedre enn på lenge, slet HamKam bakover. Det resulterte i et surt 2-3 tap for Sandnes Ulf. Olsen er klar på at det har blitt tatt grep inn mot Sogndal-kampen.
– De feilene som ble gjort vet spillerne om selv, så det er ikke noe poeng i å henge ut noen. Vi har brukt en del video og sett hva vi kan gjøre bedre i den fasen av spillet, avslutter Olsen.
OBOS-ligaen
Eriksen-magi da HamKam tok ytterligere steg mot Eliteserien: – For en mann!
16/10/2021 KLOKKEN 14:58
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 KLOKKEN 14:56