Sandefjord - Start 0-0
Det vil si, det var nok vel så viktig for Start at Sandefjord ikke fikk to ekstra, som deres ene. For bare to poeng skiller lagene på andre- og tredjeplass på tabellen. Sandefjord innehar den andre plassen som gir direkte opprykk, og kunne med scoring på straffesparket ha sikret seg en større luke.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Men Start-målvakt Jonas Deumeland reddet forsøket, og dermed endte det målløst.
– Jeg prøvde bare å holde meg rolig, men lyktes dessverre ikke. Det kjennes kjipt, jeg synes vi leverer en ganske bra match. Det hadde vært deilig å score på den, men det var for dårlig. Jeg så at han var på vei, men så ble det litt midt i mellom, sier Engblom til Eurosport umiddelbart etter kampslutt.
– Vi visste at de lå bak oss før kampen, og at så lenge vi ikke tapte, er de fortsatt bak oss etter kampen, tilføyer han.
(Artikkelen fortsetter under):
Følelsen var en ganske annen hos Deumeland.
– Jeg er veldig glad. Når du får straffe imot i det 95. minutt eller noe, og kan holde nullen, er det en veldig god følelse. Det var et fantastisk poeng for oss, sier han til Eurosport.
Nå er de fortsatt to poeng bak, men målvakten mener likevel de har en fordel.
– Vi har ikke tapt på seks kamper, er det vel. Så vi må bare fortsette. Vi er i en bedre situasjon fordi vi kan jage, de må vinne. Det er en mer komfortabel situasjon enn de er i. Vi må bare jage videre og ikke minst fortsette å vinne, sier Deumeland.
Tobias Christensen, som Eurosport har meldt at skal være på vei til Molde, kom inn fra benken og fikk en stor sjanse til å avgjøre kampen litt tidligere.
– Var dette hans siste kamp som Start-spiller?
– Det vet jeg ikke. Han er pr i dag Start-spiller fortsatt, og jeg forholder meg til det. Hva som skjer nå etter hvert, det får tiden vise, sier Start-trener Joey Hardarson til Eurosport.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56