Populære sporter
All sport
Vis alt

Henter keeper fra OBOS-rival: – En av ligaens beste keepere

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 07/12/2019 klokken 13:35 GMT+1

Fredag kveld ble det klart at den finske keeperen Saku-Pekka Sahlgren er klar for Kongsvinger.

Saku-Pekka Sahlgren

Foto: Scanpix

  • Hvem får den siste plassen i Eliteserien: Se Start - Lillestrøm lørdag kl. 18.00 på Eurosport Player, Dplay og MAX. Sikre deg tilgang her!
Han har spilt for Sandnes Ulf siden 2016.
– Vi er veldig fornøyd med at vi nå har signert Saku, som i flere år har vært en av OBOS-ligaens aller beste keepere. Nå ser vi frem imot å få han på plass her på Gjemselund, og vi gleder oss til å bli kjent med han. Dette blir veldig bra, sier KIL-sjef Espen Nystuen til klubbens nettsider.
Han har skrevet under på en toårskontrakt, og blir en del av laget når de starter opp i januar.
– Vi er glad for at vi allerede nå har en veldig god keeper-trio inn mot 2020 i form av Sahlgren, Smedplass og Ahamada. Her føler vi at unggutten vår i Andreas Smedplass kan nyte godt av rutinen som finnes hos sine rutinerte keeperkollegaer, sier Nystuen.
27-åringen mener det kan være godt for ham med et bytte av klubb nå. Han ser på Kongsvinger som en fin arena for videre utvikling.
– Jeg skal hjelpe klubben med å nå sine målsetninger. Personlig kan jeg ikke si noe annet enn at jeg skal spille så godt som mulig. Så satser vi på et opprykk til Eliteserien, det hadde vært det absolutt beste, sier Sahlgren ifølge kil.no.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame