Eurosports opplysninger om at Grodås er spilleren som skal presenteres av Kongsvinger senere i kveld bekreftes av sportssjef Espen Nystuen.
– Det er en spiller vi har fulgt over flere år. Jeg har kjent ham lenge, siden han var en del av den lovende generasjonen rundt Lillestrøm på den tiden, sier Nystuen.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
Han har senest spilt for Strømmen, og har en fortid i blant annet Hødd og Sogndal.
– Han har en veldig offensiv kraft, bra fysikk, er stor og sterk og har bra hurtighet. Kombinasjonen av at han er stor og sterk og hurtig, der er han en av de aller fremste i Norge med tanke på at han er venstreback og venstrebeint, mener KIL-sjefen.
28-åringen hadde sist en ettårskontrakt i Strømmen.
– Skader har gjort at han aldri har slått ut helt i full blomst på øverste nivå i Norge. I OBOS har han vært svært god, senest i fjor. Vi vet han har et veldig høyt nivå inne. Vi ønsker å kjempe helt i toppen i år, og han blir et veldig fint supplement til vår tropp. Vi har et solid utgangspunkt, mener Nystuen.
Backen har skrevet under på en toårskontrakt.
– Jeg forventer at jeg skal være med masse fremover, og bidra til morsom angrepsfotball. Mine styrker er det offensive, og forhåpentlig så blir vi enda litt bedre enn det vi var i fjor. Jeg er veldig fornøyd med denne avtalen, og nå gleder jeg meg til å komme i gang her i KIL, sier han til klubbens nettsider.
Nylig hentet han inn finske Mika Lehkosuo som klubbens nye trener.

Prøver å unngå å bli med på «stolleken» i norsk fotball

OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50