Populære sporter
All sport
Vis alt

Gladmelding til Ranheim-fansen: – Kjente at lysten ennå er der

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 21/01/2020 klokken 11:51 GMT+1

Kaptein Mads Reginiussen (32) tar en ny sesong.

Mads Reginiussen

Foto: Scanpix

Han har vært i klubben siden 2011. Da kom han fra Tromsø.
De to siste sesongene har han også vært kaptein i Ranheim, som i 2018 begeistret som nyopprykket i Eliteserien, men som fikk det langt tyngre i fjor, da de rykket ned.
Det skjedde imidlertid ikke før i aller siste serierunde, da storebror Rosenborg slo tilbake og sikret tredjeplassen som ga dem Europa-spill kommende sesong.
Før Ranheim skal ta fatt på OBOS-ligaen denne sesongen, har den viktige midtbanespilleren telt litt på knappene. En tilværelse som semi-profesjonell i tillegg til å være familiefar har vært krevende.
Nå er motivasjonen tilbake for fullt. Dermed har han bestemt seg for å fullføre sin avtale, som løper ut 202-sesongen.
– Jeg blir med dette året. Jeg var på trening to dager i forrige uke og kjente at lysten ennå var der. Vi får sydd sammen et opplegg som er bra og gjør at hverdagen blir okei. Jeg ser frem til det, sier han til klubbens nettsider.
Reginiussen står oppført med 63 mål for Ranheim i treningskamper, cup og serie. Sommeren 2018 var han også ønsket av Rosenborg, men takket nei.
Nå skal altså 32-åringen bidra videre i Ranheim. Mandag kveld brukte han sammen med andre spillere til å ringe rundt til supportere som hadde sesongkort forrige sesong.
Ifølge klubbens nettsider var deres trofaste supporter Steinar Moen Sund en av dem som ble oppringt av nettopp Reginiussen.
– Tidligere i dag kom jeg over nyhetsaken om at Mads hadde bestemt seg for å fortsette i Ranheim, og ble helt overbegeistret over denne nyheten. Jeg kasta telefon og hoppa i sofaen, sier Moen Sund til ranheim.no.
Da telefonen kort tid senere ringte og det var Reginiussen som ville slå av prat, trodde han først det var en spøk fra en kompis.
Hvordan det endte? Moen Sund kjøpte selvsagt nytt sesongkort!
picture

Indre Bane nyttårspod: RBK-opprydding, VIFs drømmetrener og Godset i trøbbel

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame