Stefan Antonijevic fortsetter karrieren i OBOS-ligaen. Etter det Eurosport.no forstår er det få detaljer før 29-åringen er klar for Sogndal.
Midtstopperen vil bli presentert av klubben innen kort tid. Også Sogn Avis har omtalt saken.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
29-åringen har stått uten kontrakt etter at det ble klart at han ikke fikk fornyet kontrakten sin i Lillestrøm før jul. Antonijevic var da tydelig overfor Eurosport.no at han ønsket å fortsette karrieren i Norge.
Spilleren ønsker ikke å snakke om enkeltklubber.
– Jeg har snevret inn valgene til en endelig avgjørelse. Jeg har vært veldig heldig å få besøke enkelte klubber, og har snakket med deres trenere og støtteapparat. Fremtiden ser lys ut, sier Antonijevic til Eurosport.no.
Sogndals sportssjef Håvard Flo har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser fredag. Sogn Avis melder fredag morgen at klubben selger den 26 år gamle midtstopperen Nikita Baranov til den bulgarske klubben Beroe Stara Zagora.
Den 198 centimeter høye midtstopperen startet kun sju kamper og fikk seks innhopp i LSK forrige sesong. 29-åringen spilte to sesonger i Lillestrøm og kom til klubben fra Tampa Bay Rowdies. Han var også med på å vinne cupen med gultrøyene.
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50