Populære sporter
All sport
Vis alt

Fra Odd til opprykkskamp i OBOS-ligaen: – En veldig god signering

Eirik Fure

Oppdatert 23/12/2018 klokken 14:50 GMT+1

Stefan Mladenovic går fra Odd til Sandefjord. Eurosports kommentator Amund I. Lutnæs mener det er en veldig god signering av trener Martí Cifuentes.

Mladenovic

Foto: Scanpix

Sandefjord bekrefter signeringen på egen hjemmeside lille julaften.
– Vi er veldig glade for å ha signert Stefan. Han er en ung ambisiøs spiller, en ren ving med gode én mot én ferdigheter og stor hurtighet. Han er en spiller vi har fulgt med på og forventer å få mye ut av, sier hovedtrener Martí Cifuentes.
– Han vil også tilføre troppen vår ny entusiasme og kvalitet, så vi er veldig glade for at han valgte oss fremover andre muligheter han hadde.
Vingen har skrevet under på en toårskontrakt med mulig forlengelse på ytterligere ett år.

Kommentator: – En veldig god signering

Eurosports kommentator Amund I. Lutnæs roser spanjolens kjøp.
– Det er en veldig god signering. Jeg tenker det er en som går rett inn i laget, sier Lutnæs.
Kommentatoren mener 24-åringen har vært litt uheldig i Odd, og viser til at han blant annet har hatt en spiller som Elba Rashani å konkurrere med.
Signeringen gjør at Lutnæs er enda mer nysgjerrig på hvordan Cifuentes' mannskap vil fremstå i OBOS-ligaen i 2019.
– Det er en litt rendyrket spilletype, en skikkelig ving. Det blir spennende å se hvordan de skal spille. Vi får se hvordan de lander på troppsammensetningen. Sandefjord er et av de mest spennende lagene å følge i overgangsvinduet, sier Lutnæs.
– Han kommer til å spille på et godt lag som skaper mange muligheter og han vil være mye involvert. Samtidig er det en norsk signering, de har veldig mange utenlandske spillere. Det er en god signering til OBOS-ligaen, konkluderer Lutnæs.

Fagermo: – Lurt å komme seg ut

I november gjorde Odd det klarte at Mladenovic ikke fikk fortsette.
– Stefan er en spiller som har hatt fin utvikling i høst og som kanskje kan komme tilbake til Odd. Men jeg trur det er lurt for Stefan å gjøre som andre har gjort, å komme seg ut nå og finne en klubb der han er førstevalg og får spille fast, og det er Stefan enig i, sa Fagermo.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame