Populære sporter
All sport
Vis alt

Friskmeldt stjerne tilbake for overraskelseslaget: – Gir oss flere strenger å spille på

Oppdatert 28/05/2019 klokken 19:54 GMT+2

KFUM Oslo er sammen med nyopprykkede Raufoss det store overraskelseslaget i 1. divisjon. Det har de til og med klart uten Daniel Fredheim Holm, men nå er også stjernespilleren friskmeldt etter skadeplagene.

Daniel Fredheim Holm

Foto: Scanpix

KFUM har levert en sterk innledning på sesongen. Det nyopprykkede Oslo-laget har plassert seg helt oppe på tredjeplass, med 16 poeng etter ni kamper.
– Jeg er ikke overrasket over at vi holder OBOS-nivå og henger med i alle kampene. Så er det kanskje enkelte kamper der vi nok ikke hadde forventet å ta med oss trepoengere, så vi har kanskje litt flere poeng enn forventet. Men jeg har klokkertro på den spillergruppa vi har. Vi har et godt lag, og ikke minst en god tropp, og det er kanskje den største forskjellen fra sist vi var oppe, sier trener Jørgen Isnes til Eurosport.no.
I tillegg til kometen Lars Olden Larsen – nylig U21-landslagsuttatt og med åtte fulltreffere så langt – har for eksempel Moses Mawa også notert seg for seks mål. I tillegg trekker Isnes frem Tore Sørås, som han mener også kunne vært landslagsaktuell nå, og skadede Robin Rasch og Daniel Fredheim Holm i bakhånd.
Sistnevnte er nå tilbake fra skade.
– Vi er fornøyde med kampene til nå, vi har vært stabile. Vi har jo møtt de lagene som rykket ned i fjor, og selv om vi tapte, har vi hengt med. Det gir energi i gruppa. Det er veldig fint at selv om vi har noen skader, så har vi mange som kan bidra, sier Fredheim Holm til Eurosport.
Den tidligere Vålerenga-profilen var nylig involvert i cupkampen mot Asker, og ifølge treneren så han overraskende bra ut i de første 60 minuttene han har spilt siden serieåpningen.
– Han trener akkurat nå for fullt, men vi må ta det trinnvis. Han er i en alder der vi må ta litt hensyn til kroppen. Men det er gledelig at han er tilbake, og vi håper å få ham involvert i de fire siste kampene i vårsesongen, sier Isnes.
Spilleren selv kan si seg enig i vurderingen fra Asker-kampen.
– Med tanke på treningsgrunnlaget siste måneden er det riktig å si det. Det var også en fin oppelvelse for min del, man er alltid litt usikker på formen når man har vært ute en stund. Derfor var det positivt at jeg kunne bidra såpass. Selv om jeg merket selv at jeg har vært ute en stund.
For med Fredheim Holm tilbake får Oslo-laget virkelig en forsterkning i kampene fremover.
– Absolutt. Han bidrar på en annen måte også. Det handler litt om å lese kampbildet og hvilken type motstander vi møter og hva vi trenger. Vi har flere strenger å spille på med ham, helt klart. Rutinen hans kan vi få bruk for, på og utenfor banen, fastslår «Kåffa»-treneren.
Laget tar imot Notodden hjemme søndag.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame