• Se Ull/Kisa - Aalesund søndag 29. september kl. 18.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Pluss. Sikre deg tilgang her!
22-åringen har signert en kontrakt med klubben ut 2022. Det melder Aalesund i en pressemelding fredag.
– Jørgen har hatt en fin utvikling siden jeg kom hit. Spesielt i år har han tatt steg og blitt en verdifull spiller for laget. Han har jobbet hardt med å forbedre sider av spillet sitt, og fått en mye klarere forståelse av vingbackrollen, i tillegg til at han nå rent fysisk er i god stand til å bekle den rollen. Jørgen er et bevis for andre unge spillere for at det betaler seg å trene fokusert og bevisst. Derfor er det høyst fortjent at han nå har fått en ny og bedre kontrakt, sier AaFK-trener Lars Bohinen til klubbens hjemmeside.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
Hatlehol skrev proffkontrakt i 2016, og er nå en av de faste på AaFK-laget. I 2019-sesongen står han med 23 kamper fra start i OBOS-ligaen og har notert seg for fire mål.
På samme dag meldte klubben også at AaFKs assistenttrener Andrea Loberto har signert en avtale med klubben ut 2021.
– Andrea er en veldig viktig ressurs for klubben. Han er engasjert, hardtarbeidende og sitter på mye kompetanse klubben nyter godt av. I Andrea har vi en assistenttrener som utfyller Lars på en svært god måte. Med forlengelse av kontraktene til Lars og Andrea sikrer vi oss kontinuitet og kan bygge videre på den flotte utviklingen vi har hatt de siste to årene, sier Sportslig leder Bjørn Erik Melland.
Aalesund ligger som serieleder i OBOS-ligaen med 63 poeng, hele 13 poeng over Sandefjord på andreplass.
Neste kamp for Aalesund er mot Ull/Kisa søndag 29. september kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player og Dplay.
Sett denne?
OBOS-ligaen
Har startet snuoperasjonen: – En ivrig bergenser er aldri feil
14/10/2021 PÅ 07:53
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55