Nyheten bekreftes på Lillestrøms egne nettsider, der de skriver at goalgetteren har forlenget avtalen med LSK med ytterligere ett år.
– Det er det tyngste jeg har vært med på i min fotballkarriere. Men det er ikke noe jeg skal ha på meg: Å rykke ned uten å hjelpe klubben opp igjen. Det der skal ikke være det siste jeg gjør i Lillestrøm, sier han til LSK.no.
Nå er Moelv-mannen altså knyttet til klubben ut 2022-sesongen. LSK vil dermed trolig kunne få mer penger for spissen om et eventuelt tilbud skulle komme senere.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00

– Enorm karakter

Nyheten gjør at Eurosport-ekspert Joacim Jonsson hyller 28-åringen.
– Dette sier noe om han som spiller. I dagens fotball ser vi sjelden denne lojaliteten. Han viser enorm karakter, mener eksperten.
– Samtidig er dette også en markering fra Lillestrøm overfor de andre klubbene i OBOS. Det gir et enormt signal om at LSK mener alvor.
Sportssjef i LSK, Simon Mesfin, uttaler også til LSK.no at nyheten er svært gledelig.
– Vi er strålende fornøyd med at toppscoreren vår ønsker å skrive en ny treårskontrakt. Han viser en sterk motivasjon for å gjenreise LSK og at vi skal gjøre oppholdet i OBOS-ligaen kortest mulig. Et sterkt signal til lagkamerater, klubben og omgivelsene.
Kanskje får han oppleve flere av disse scenene?
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50