LILLESTRØM/OSLO (Eurosport.no):
Tidligere denne uken ble det klart at Sivert Gussiås er klar for Strømmen. Han kommer på lån fra Molde og skal være der ut 2019-sesongen. Fredag fikk han sin debut for OBOS-klubben i en treningkamp mot Vålerenga og noterte seg for ett mål. Strømmen-trener Ole Martin Nesselquist tror det er bra for 19-åringen å få komme i gang.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
– Han scorer mye mål på trening. Han kommer til å være bra for oss. Det er fint for han også å få referanser, det er egentlig første gang han møter et Eliteserie-lag, så det er fint for han å gjøre det og fint for han å kjenne på det at han kan score mål, sier Nesselquist til Eurosport.no.
I tillegg til Gussiås har laget også blitt forsterket med Mac Laham fra Fram Larvik og John Olav Norheim fra Fløy. Men på spørsmål om hvem som er nestemann inn, er treneren ordknapp.
– Så er det to keepere som du har sagt som trolig blir signert i løpet av helgen, kan du gi oss navnene på de to?
– Nei, ikke ennå. Det er litt med tanke på de og deres situasjon. De skal få lov til å vurdere i fred. Så vi får se, forhåpentligvis er noe klart i løpet av helgen, sier han.
Se intervjuet med Strømmen-treneren her (saken fortsetter under videoen):

– Må bli bedre

Gussiås satte inn Strømmens eneste mål i treningskampen som endte med et 4-1-tap mot Vålerenga. Strømmen-treneren tar med seg mye fra kampen.
– Vi blir straffet på en del ting og møter et bra lag, så vi sitter igjen med en del referanser og bilder på hva vi må trene på videre. Så sitter vi igjen med en del ting jeg synes vi gjør bra. Jeg ser igjen en del av det vi har trent på, men så må vi jobbe videre spesielt med høyden i presset vårt og måten vi forsvarer oss på, sier Nesselquist.
Vålerenga ledet 3-0 da reduseringen kom etter 40 minutter spilt. Nesselquist mener de ble litt for feige.
– Spesielt i første omgang så faller vi litt for tidlig. Vi er litt for feige i måten vi forsvarer oss på. Da blir vi fryktelig baktunge og blir straffet i en-mot-en situasjoner.
– Men det er fint å ta med seg og fint å få den opplevelsen nå. Det er fortsatt en stund til seriestart, men vi må tenke at vi har dårlig tid og bli bedre ganske fort, legger han til.
Se sammendraget fra kampen her:
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50