Den tidligere TUIL-keeperen signerte en ettårskontrakt med Strømmen tirsdag. Samme dag var han også på trening med sitt nye lag.
– Det er fin følelse. Det er alltid deilig å føle seg ønsket og få ting på plass. Jeg er veldig fornøyd, sier Berntzen til Eurosport.no.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00

Komfortabel med ettårskontrakt

I forrige uke kikket han på forholdene. Det, kombinert med at han øyner muligheten for å spille alt, ble avgjørende.
– Det er et spennende prosjekt med mye nytt. Spillerstallen ser bra ut kontra hva den har gjort tidligere på denne tiden. Jeg liker å spille fotball og tror jeg kommer til å spille 30 kamper her. Da er jeg blid og fornøyd, sier han.
Strømmen slet med kontinuitet på keeperplassen i 2018. Simon Thomas, Stian Bolstad og Oumar Diaby var alle mellom stengene. Til stor kontrast voktet Berntzen målet i samtlige kamper for TUIL i forrige sesong.
Sisteskansen har kun signert på en ettårskontrakt, men håper han kan bidra til å gi mer trygghet og stabilitet som bakerste mann.
– Jeg tror jeg vil trives godt i Oslo, men jeg er mer komfortabel med å skrive under for ett år og se litt hvor jeg står da. Det er sånn det er i mindre klubber med mindre ressurser, sier han, og legger til at han ikke vil være misfornøyd om han er i Strømmen om to-tre år.
(Saken fortsetter under):

Var i dialog med Odd

Keeperen forteller at det har vært konkret interesse fra klubber i OBOS-ligaen, hvor det var bedre betingelser, samtidig som Eliteserie-klubber har vist interesse for å ha han som andrevalg.
– Jeg hadde litt dialog med Odd. Det ble ikke noe av, de søker en litt yngre keeper, men jeg er fornøyd med at det ble Strømmen, sier han.
Odd er fortsatt på keeperjakt og skal vurdere Egil Selvik. Skiens-klubben sliter med skade på førstekeeper Sondre Rossbach og mistet Viljar Myhra til Strømsgodset etter forrige sesong.
– Jeg har mer tro på Strømmen enn de andre mulighetene jeg hadde. Jeg tror Strømmen er en bedre investering for min karriere, sier Berntzen.
Tidligere har han blant annet spilt fotball på Færøyene.
– Jeg er en litt spontan fyr. Jeg kjenner at hvis det rette eventyret blir presentert, så er det noe i meg som sier «kjør», sier humrer han.
Strømmen-trener Ole Martin Nesselquist er godt fornøyd med signeringen.
– Marius er en keeper jeg har fulgt lenge, og lenge har hatt lyst på. Det er veldig gledelig at han valgte Strømmen IF fremfor andre alternativer. Her får vi en keeper med stabile prestasjoner, en keeper som er ekstremt sulten på å bli bedre, og en person som vil bidra bra i garderoben og i vår kultur. Dette er en flott signering for Strømmen IF, sier han til klubbens hjemmeside.
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50