KFUM Oslo-Sandnes 3-0
De fleste trodde nok at KFUM Oslo skulle gå til pause med en 1-0-ledelse mot Sandnes Ulf lørdag ettermiddag da klokken tikket mot 45 minutter.
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 KLOKKEN 17:56
Men Robin Rasch hadde helt andre planer. Like før dommeren blåste av omgangen fikk han ballen på egen banehalvdel og la den til rette ved midtstreken.
Derfra banket han til og sendte ballen i en perfekt bue over en fullstendig utspilt og overrasket Saku-Pekka Sahlgren.
– Det var vel egentlig ganske enkelt å se at «her er det bare å skyte», sier Rasch til Eurosport.
– Jeg traff ålreit på den, så det var deilig, sier han.
Scoringen ble det store høydepunktet i en imponerende KFUM-forestilling. Det var nærmest en kopi av Beckham-varianten Olav Øby vartet opp med i juni.
Raschs drømmetreff (saken fortsetter):
Øbys drømmetreff fra juni (saken fortsetter under):

Sandnes Ulf fortvilte – KFUM herjet

Trener Jørgen Isnes måtte klare seg uten blant andre Øby (karantene) og Lars Olden Larsen (skade). Tidligere i august solgte de spissen Moses Mawa til Strømsgodset.
Det hindret imidlertid ikke vertene i å score. Rasch fungerte som tilrettelegger før perlescoringen sin og fant Jørgen Hammer på en corner etter 26 minutter. Stoppperen slo Jasmin Bogdanović i luften.
Da hadde Sandnes Ulf hatt en heading i tverrliggeren fra Simón Colina, men spiss Kent Håvard Eriksen var nådeløs halvveis.
– Vi må ut og vise noe helt annet enn i første, for det her er for jævlig rett og slett. Vi må opp i press og få med alle gutta, for det her er ikke godt nok, sier han til Eurosport.
I stedet ble det KFUM Oslo som scoret kampens tredje.
Yannis Moula startet sin første kamp for sesongen og fikk æren av å avslutte et praktangrep hvor Tore André Sørås var nest sist på ballen.
– Hele Sandnes Ulf er utspilt, sa Eurosport-kommentator Amund I. Lutnæs.
Dermed fortsetter det nyopprykkede laget å imponere. Isnes og co. ligger på en 4. plass i OBOS-ligaen, mens Sandnes Ulf er nede på 8. plass før runden avsluttes søndag.
Så du denne?
Norgesmesterskapet
Strømsgodset lekte seg til semifinalebillett
19/03/2022 KLOKKEN 21:01
Norgesmesterskapet
Maktdemonstrasjon da Viking tok seg videre til semifinale
19/03/2022 KLOKKEN 17:16