Populære sporter
All sport
Vis alt

Ferdig i klubben

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 24/01/2019 klokken 17:00 GMT+1

Starts Dennis Antwi er ferdig i klubben.

Dennis Agyare Antwi

Foto: Scanpix

Det melder klubben på sin hjemmeside torsdag.
Dennis Antwi var forrige sesong utlånt til Åsane fra Start og hadde kontrakt med klubben ut 2019. Nå bekrefter klubben at han er fristilt fra kontrakten.
– Siden konkurransen om midtspissplassen er så stor som den er, valgte Dennis å se på andre muligheter. Med det utgangspunktet kom vi fram til en konstruktiv løsning. Dennis er en blid og positiv humørspreder som vi takker for innsatsen og ønsker lykke til videre, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start til klubbens hjemmeside.
26-åringen har tidligere spilt for Jerv før han gikk til Start i 2016. Han har også spilt for den amerikanske klubben Kelanta FA, Inter Allies og den svenske klubben Rosengård.
Eurosports OBOS-kommentator Amund Lutnæs mener det er en spiller som ikke fant seg til rette i Start.
– Han har god fart og masse god energi, men har ikke fått det til å fungere etter at han gikk til Start. Han fant seg godt til rette i Jerv og spilte på et lag i medgang, men har ikke klart å tilpasse seg Start. I tillegg har han ikke vært god nok, sier Lutnæs.
Han mener det bare var et tidsspørsmål før han kom til å bytte klubb eller at kontrakten ble avsluttet.
– De må slanke stallen i OBOS-ligaen. De har en stor stall på ca. 30 spillere som skal slankes ned ganske mye. I tillegg skal det hentes inn nye spillere som skal rett inn i elleveren og da må det noen ut, sier han.
– De kommer nok til å kvitte seg med flere, legger han til.
Senere på dagen ble det også bekreftet på klubbens hjemmeside at Jesper Normann Daland er klar for Start. 19-årinegn kommer fra Stabæk, hvor han har spilt i to og et halvt år.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame