Populære sporter
All sport
Vis alt

Endelig har klubben landet hovedtrener for kommende sesong

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 17/02/2020 klokken 21:02 GMT+1

Flere navn er blitt linket og nesten like mange har forsvunnet ut av bildet. Nå er det klart at Bryant Lazaro trener Øygarden FK i 2020.

Bryant Lazaro

Foto: Eurosport

Foto: Klubbens nettsider, nestsotra.no
De siste årene er det Steffen Landro som har ledet Nest-Sotra med stor suksess i OBOS-ligaen. Han har, i likhet med det gamle navnet, forsvunnet. Landro er på plass som trener i Sandnes Ulf, mens Nest-Sotra, som nå går under navnet Øygarden FK, har vært på trenerjakt.
Navn som Kenneth Dokken (nå Fagermo-assistent i Vålerenga) og Kevin Knappen (nå Hødd) er blant buketten som har vært linket til trenerjobben i Øygarden FK.
Rundt nyttårstider ble imidlertid Bryant Lazaro ansatt som assistent. 31-åringen har ledet laget siden.
Og mandag melder også klubben på sine nettsider at trenerkabalen endelig har gått opp. For «kun noen timer for sent til årets Valentines day ble årets par kåret på et lite møterom på Ågotnes stadion», som klubben skriver.
Inn er nemlig Kristoffer Lie kommer fra Aalesund, og han går inn i rollen som ny assistent. Dermed rykker Lazaro opp som hovedtrener.
– Jeg gleder meg stort til jobben i dette historiske året for en fargerik klubb som Øygarden FK. Utad har jeg fått et veldig godt inntrykk av klubben og jeg er klar til å bidra med å nå dens målsetninger sammen med resten av trenerteamet og spillergruppen, sier Lie.
Øygarden takker samtidig AaFK for fleksibilitet rundt ansettelsen av Lie.
– Jeg er beæret og stolt over å være en del av Øygarden FK i denne historiske sesongen. Trenerteamet vil gi alt for klubben, og vi forventer det samme fra spillerne. Jeg ser veldig frem til å møte alle våre supportere på Ågotnes i april, sier amerikanske Lazaro, som kom fra jobben som trener i Alta.
Han har bodd i både USA, Canada og Argentina, og har også bakgrunn fra ulike trenerroller i Spania. Han har også vært innom Tromsø.
Så du denne?
picture

Lystig KBK-duo med klare meldinger til RBK-Åsen og Fagermo

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame