– Vi har vært hos ambassaden i dag og sett på mulighetene for dobbelt statsborgerskap for Alexander, og om det er muligheter for å fremskynde dette, det skriver Dang's agent Mikail Adampour i en SMS til Eurosport.
OBOS-ligaen
Sikret årets første seier etter sjansebonanza
18/04/2022 KLOKKEN 15:55
Det var i mars at Eurosport.no meldte at Alexander Dang (29) var aktuell for det vietnamesiske landslaget. På søndag mot Sandefjord var det en delegasjon på plass fra Vietnam for å følge Dang, blant annet landslagstreneren Park Hang-seo. Senere på kvelden ble Dang igjen i Sandefjord og spiste en bedre middag med den sør-koreanske treneren. Adampour er klar på at dette er en spennende mulighet for Nest-Sotra-spissen.
Artikkelen fortsetter under videoen
– Vi hadde en fin middag i går med landslagstreneren der han fortalte om hvordan Alexander kan hjelpe de til å nå VM-sluttspill i 2022. Det er klart at det er en tillitserklæring for Dang at treneren flyr hele veien til Norge for å følge med på han.
– Blir det landslagsspill?
– Høyst sannsynlig blir det landslagsspill på Alexander. Vi har fått en muntlig bekreftelse, og klare signaler på at Alexander passer perfekt inn i formasjonen og spillestilen til Vietnam, forteller Adampour.

Vil spille for mange

29-åringen selv er smigret over interessen og synes det virker spennende å representere landet hans far kommer fra.
– Hvis jeg kan få representere mitt andre hjemland med 50.000 folk på tribunen hadde det helt klart vært stort, folk er gale etter fotball der, så det er utrolig kult.
Tidligere i år skrev Eurosport.no at Dang hadde fått flere tusen venneforespørsler og at oppmerksomheten var enorm, det har på ingen måte avtatt skal man tro spissen.
– Det har egentlig bare blitt verre, gliser Dang.

OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 KLOKKEN 14:56
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 KLOKKEN 10:26