• Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
Dadjo fikk direkte rødt kort etter å ha stemplet en motspiller i leggen i søndagens kamp mot Ull/Kisa. Nå har Disiplinærutvalget i Norges Fotballforbund (NFF) vedtatt at 26-åringen suspenderes i fire kamper, melder NRK.
Nestleder Andreas Ringstad i utvalget sier det er sjelden de gir så strenge dommer, men at intensiteten og skadepotensialet i handlingen gjør at de landet på fire kampers karantene.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 KLOKKEN 15:00
Raufoss-trener Christian Johnsen sier han mener straffen er riktig.
– Det er en usportslig og stygg stempling som spilleren min utfører, så da må vi bare ta konsekvensen av det, sier Johnsen.

– Trodde ankelen knakk

– Jeg kommer inn ganske hardt selv, men han reagerer ikke veldig rasjonelt. Leggskinnet mitt knakk jo, så jeg ble litt redd når jeg hørte en sånn type lyd, men så merka jeg etter 20-30 sekunder at det var ikke så vondt, sier Martin Trøen.
Martin Trøen hadde akurat gitt Ull/Kisa ledelsen 3-1 over Raufoss, da han ble stemplet stygt av Raufoss-spilleren Emile Dadjo. Trøen sier det er første gang han opplever at leggskinnet hans knekker i en duell.
– Det er jo selvfølgelig helt håpløst gjort, jeg kommer jo inn hardt, han blir redd og kanskje forbanna og så vinner han ikke ballen. Det er sikkert bare en litt spesiell form for forsvarsmekanisme kanskje, sier Trøen.
– Har du opplevd å knekke leggskinnet før?
– Nei, det har jeg nok ikke, det var første gangen det, svarer Trøen.
Ull/Kisa vant for øvrig søndagens kamp 5-1.
(©NTB)
  • Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
Se taklingen her!
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 KLOKKEN 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 KLOKKEN 10:50