• Se Aalesund - Raufoss søndag 6. oktober kl. 18.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Pluss. Sikre deg tilgang her!
Castro har vært god for et Aalesund-lag som ligger an til å rykke opp til Eliteserien, men få, inkludert han selv, hadde nok ikke trodd at han skulle bli tatt ut i landslagstroppen til Chile med internasjonale stjerner som Alexis Sánchez, Arturo Vidal, Claudio Bravo og Gary Medel.
– At jeg ble tatt ut i troppen er helt ... Jeg har ikke ord. Jeg fikk vite at jeg ble tatt ut i bruttotroppen etter Viking-kampen, men at jeg skulle få bli med fikk jeg vite for en time siden. Det er helt sykt, sier Castro til klubbens hjemmeside.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
Han er tatt ut til å spille privatlandskampene mot Guinea og Colombia. Det er faren til Castro som er fra Chile og unggutten sier til aafk.no at faren var like målløs som han.
– Første gang jeg sa det til ham, så så jeg hvor mye det betydde for ham, og da gikk det opp for meg hvor mye det betydde for meg også. Jeg har aldri vært innom noe U-landslag tidligere, så det er litt merkelig, dette. Jeg har i grunn ikke ord, det er bare en drøm som går i oppfyllelse.
23-åringen kom til Aalesund før 2019-sesongen fra Kongsvinger. Han har også tidligere spilt for Vålerenga.
Denne sesongen har han spilt 19 kamper for Aalesund og notert seg for 13 mål i OBOS-ligaen. Aalesund ligger på stø kurs for å rykke opp til Eliteserien med 64 poeng og elleve poeng ned til Sandefjord på andreplass.
Neste kamp er mot Raufoss søndag 6. oktober kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Pluss.
Sett denne?
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
OBOS-ligaen
Matchvinneren tok selvkritikk: – Synes synd på resten av laget
23/05/2021 PÅ 17:58