Populære sporter
All sport
Vis alt

Bytter klubb – følger etter gamletreneren

Eirik Fure

Oppdatert 22/12/2018 klokken 20:22 GMT+1

HamKam-trener Gaute Helstrup forsterker med en spiller fra gamleklubben TUIL.

Johnsen

Foto: Scanpix

HamKam skriver på klubbens hjemmeside at Lars-Gunnar Johnsen har signert. Dermed følger 27-åringen i fotsporene til trener Helstrup.
Ifølge sportslig leder Espen Olsen ønsket 27-åringen først å bli i Tromsø, men til slutt klarte man å lokke han bort og gjenforene han med Helstrup.
– Vi er trygge på Lars-Gunnar. Vi vet hva vi får og spesielt Gaute Helstrup kjenner han godt fra tidligere. I Lars-Gunnar vil vi få en ledertype som vil være en forlenget arm for oss i trenerteamet og ut til spillergruppen. Dette er noe som har trigget oss ekstra, sier Olsen til klubbens hjemmeside.

Mener han vil passe i troppen

Spilleren beskrives på følgende måte:
– Lars-Gunnar er en balanserende midtbanespiller som har vært en viktig spiller i Tromsdalen gjennom flere sesonger. Vi leter etter spillere som utfyller spillerne vi allerede har i troppen. Signeringen av Lars-Gunnar vil gjøre at vi får enda bedre utbytte av kvalitetene til midtbanespillerne vi allerede har i troppen, mener Olsen.
Helstrup ble presentert som HamKam-trener i slutten av november. Tidligere denne måneden signerte han en annen gammel kjenning.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame