Under OBOS-magasinet på Eurosport ble det diskutert hvem som bør ta over Start, etter at Kjetil Rekdal ble enig om å avslutte samarbeidet for bare en uke siden.
Christian Gauseth, som spilte mot 33 år gamle Landro sitt Nest-Sotra i fjor er ikke i tvil, og mener at Start bør se vestover for å finne sin neste trener.
OBOS-ligaen
Ny FFK-opptur: – Ingenting som kommer til å stoppe oss nå
20/05/2021 PÅ 17:54

– Alt ligger til rette for suksess

– Han overbeviste voldsomt og tok laget sitt helt til kvalik med ingen ressurser, ingen tilskuere, ingenting. Så klarer han å skvise en kvalikplass ut av det laget der. Du kan bare tenke deg hva den gutten kan få til med masse ressurser, masse penger og litt publikum etter hvert på Sør Arena i ryggen, sier han.
Hovedpersonen selv er ikke helt avvisende, og forteller at Start er en attraktiv jobb.
– Jeg er en ambisiøs mann, og Start er en av de største klubbene i Norge. Utenfra virker Start som en profesjonell klubb og alt skal ligge til rette der for at de skal ha suksess, sier Landro til Eurosport.no.
LES OGSÅ: Thorstvedt åpnet målkontoen: – Drømt om det siden jeg var guttunge
– Hadde de hendvendt seg hadde det selvsagt vært interessant, men så lenge de ikke har gjort det er det et ikke tema.
Selv om jobben virker attraktiv for betyr ikke det at Landro har noe hast med å forlate Nest-Sotra.
Artikkelen høydepunktene fra andre serierunde:

Årets trener

Landro ble kåret til årets trener for å ta Sotra-laget til kvalifisering i Eliteserien forrige sesong. Nettopp den prestasjonen er det som får Gauseth til å lansere han som en høyaktuell kandidat. Også Eurosports ekspert Joachim Jonsson synes det høres ut som en god idé.
– Fremfor alt er han uredd. Han har en herlig mentalitet og er uredd, og det tror jeg man trenger å være om man skal ta Start i den forfatningen de er i nå, sier Jonsson.
Landro selv trives godt i Nest-Sotra, og kan godt tenke seg å bli værende. Han er spesielt stolt over hvordan de har bygget opp et lag som lå nede med brukket rygg til å kjempe om opprykk til Eliteserien.
– Vi har bygget opp en kultur med folk her som er ambisiøse, og jeg er også det. Jeg kommer alltid til å se etter sjansen til å få trene større lag enn Nest-Sotra en dag når den tid kommer, men timingen er viktig. Ikke minst fordi at om jeg skal forlate Nest-Sotra så skal det være til et lag med ambisjoner. Nest-Sotra skal også være i en god posisjon den dagen jeg drar, slik som det er nå, sier han.
OBOS-ligaen
Snudde kampen etter fantastisk scoring: – Det oser vilje av det der
15/05/2021 PÅ 19:58
OBOS-ligaen
Slik skal Start rykke opp: Setter sin lit til kvalikhelten
15/05/2021 PÅ 08:19