• Se Kongsvinger - Aalesund lørdag 14. september kl. 15.30 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!

Det melder klubben på sin nettside mandag.

Eliteserien
Mjøndalen-eufori da Start rykket ned til OBOS-ligaen etter 17 ville minutter
22/12/2020 PÅ 18:50

– Etter en god dialog den senere tid med KILs ledelse er vi enige om at jeg fortsetter arbeidet i KIL. Ved at klubben viser forståelse og tilrettelegger for at jeg kan avhjelpe familiesituasjonen har vi funnet løsninger som ivaretar begge parters behov, sier Petter Belsvik til klubbens hjemmeside om situasjonen.

I slutten av juli meldte lokalavisen Glåmdølen at Kongsvinger-assistent Petter Belsvik hadde gått ut i streik etter å ikke ha møtt opp på treningene etter ferien. I august ble han også observert på Nadderud, hvor han ifølge Budstikka skal ha vært i samtaler med Stabæk om å bli Jan Jönssons assistent.

Nå er det altså klart at Belsvik fortsetter i jobben som assistenttrener for OBOS-klubben.

Belsvik ble ansatt som KIL-assistent i vinter etter å ha kommet fra jobben som daglig leder i Larvik Håndball. Tidligere har 51-åringen vært trener i Fram Larvik og sin gamle klubb Stabæk.

Kongsvinger ligger på en sjuendeplass i OBOS-ligaen med 33 poeng etter 21 kamper.

Neste kamp er mot serieleder Aalesund lørdag 14. september kl. 15.30. Kampen kan du se på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Få tilgang her.

Se høydepunktene fra Kongsvingers seier over Skeid i forrige serierunde:

OBOS-ligaen
Rykket ned fra OBOS-ligaen – nå skal han prøvespille for Bodø/Glimt
12/12/2020 PÅ 15:42
Eliteserien
Hadde ikke vunnet siden august: – Første gang vi har litt hell
09/12/2020 PÅ 17:42