• Se Kongsvinger - Aalesund lørdag 14. september kl. 15.30 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
Det melder klubben på sin nettside mandag.
– Etter en god dialog den senere tid med KILs ledelse er vi enige om at jeg fortsetter arbeidet i KIL. Ved at klubben viser forståelse og tilrettelegger for at jeg kan avhjelpe familiesituasjonen har vi funnet løsninger som ivaretar begge parters behov, sier Petter Belsvik til klubbens hjemmeside om situasjonen.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
I slutten av juli meldte lokalavisen Glåmdølen at Kongsvinger-assistent Petter Belsvik hadde gått ut i streik etter å ikke ha møtt opp på treningene etter ferien. I august ble han også observert på Nadderud, hvor han ifølge Budstikka skal ha vært i samtaler med Stabæk om å bli Jan Jönssons assistent.
Nå er det altså klart at Belsvik fortsetter i jobben som assistenttrener for OBOS-klubben.
Belsvik ble ansatt som KIL-assistent i vinter etter å ha kommet fra jobben som daglig leder i Larvik Håndball. Tidligere har 51-åringen vært trener i Fram Larvik og sin gamle klubb Stabæk.
Kongsvinger ligger på en sjuendeplass i OBOS-ligaen med 33 poeng etter 21 kamper.
Neste kamp er mot serieleder Aalesund lørdag 14. september kl. 15.30. Kampen kan du se på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Få tilgang her.
Se høydepunktene fra Kongsvingers seier over Skeid i forrige serierunde:
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
OBOS-ligaen
Matchvinneren tok selvkritikk: – Synes synd på resten av laget
23/05/2021 PÅ 17:58