• Se Kongsvinger - Aalesund lørdag 14. september kl. 15.30 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!

Det melder klubben på sin nettside mandag.

Eliteserien
Marerittrekken fortsatte – Odd tilbake i medaljestriden
15 MINUTTER SIDEN

– Etter en god dialog den senere tid med KILs ledelse er vi enige om at jeg fortsetter arbeidet i KIL. Ved at klubben viser forståelse og tilrettelegger for at jeg kan avhjelpe familiesituasjonen har vi funnet løsninger som ivaretar begge parters behov, sier Petter Belsvik til klubbens hjemmeside om situasjonen.

I slutten av juli meldte lokalavisen Glåmdølen at Kongsvinger-assistent Petter Belsvik hadde gått ut i streik etter å ikke ha møtt opp på treningene etter ferien. I august ble han også observert på Nadderud, hvor han ifølge Budstikka skal ha vært i samtaler med Stabæk om å bli Jan Jönssons assistent.

Nå er det altså klart at Belsvik fortsetter i jobben som assistenttrener for OBOS-klubben.

Belsvik ble ansatt som KIL-assistent i vinter etter å ha kommet fra jobben som daglig leder i Larvik Håndball. Tidligere har 51-åringen vært trener i Fram Larvik og sin gamle klubb Stabæk.

Kongsvinger ligger på en sjuendeplass i OBOS-ligaen med 33 poeng etter 21 kamper.

Neste kamp er mot serieleder Aalesund lørdag 14. september kl. 15.30. Kampen kan du se på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Få tilgang her.

Se høydepunktene fra Kongsvingers seier over Skeid i forrige serierunde:

Eliteserien
Forsvarsproblemene som har gitt Nornes hodebry: – Det blir tre nye bak der
5 TIMER SIDEN
Eliteserien
Tilbake etter skrekkskaden: – Får grøsninger når jeg tenker på det
23/10/2020 PÅ 11:47