Det er Hamar Arbeiderblad som tirsdag melder at Hamar-gutten allerede er i dialog med gamleklubben HamKam om en mulig avtale.
– HamKam har kommet med en forespørsel om meg. Jeg kjenner mange i klubben. Det er normalt at vi snakker sammen, men ikke nødvendigvis om kontrakt og slikt. De har forhørt seg, og jeg har svart med mitt. Jeg utelukker ingenting, sier Pedersen til avisen, og legger til at han har fått henvendelser fra andre klubber i tillegg. Også utenfor Norge.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 KLOKKEN 15:00
Eurosport har også vært i kontakt med Pedersen, som nettopp har gjennomført en treningsøkt.
– Det er ikke noe mer enn de har tatt kontakt og forhørt seg. Jeg har ikke utelukket hverken det ene eller det andre. HamKam er jo en klubb som bør ligge der oppe. Muligheten til å være den som kan bidra til det er jo en trigger, men som sagt er ingen planer lagt og jeg trener kun for meg selv per dags dato, sier Pedersen til Eurosport.
8. juli kom nyheten om at han var enig med Godset om å avslutte kontrakten. Han har fått gjort et inngrep i kneet, og jobber med å bli helt frisk igjen.
Det er også en forutsetning for at partene skal gå videre med dialogen.
– Selvsagt har vi sjekket om det er mulig å få til. Noe annet ville vært grov tjenesteforsømmelse, sier sportssjef Espen Olsen til HA, og legger til:
– Alt forutsetter selvsagt at han blir helt frisk, og per i dag er han skadet. Han er velkommen til å trene med oss når han er klar for det i hvert fall.
Begge parter sier det ikke er snakk om forhandlinger ennå, og Pedersen er klar på at han ikke ønsker å skrive under for en ny klubb før han er hundre prosent frisk igjen.
Marcus Pedersen begynte karrieren sin i HamKam, og debuterte med scoring mot Rosenborg i 2008. Så gikk turen til Strømsgodset, før han også har vært innom Vitesse, Vålerenga, OB, Barnsley, Brann og så Godset igjen.
PS! Andrekeeper Marco Priis Jørgensen forlot nylig klubben til fordel for Roskilde i Danmark. Utlånte Lars Jendal vender tilbake til Briskeby fra Asker, melder sistnevnte på sine nettsider. I tillegg er det klart at Petter Mathias Olsen, som har vært på lån fra Lillestrøm fortsetter sin låneperiode i Grorud, melder HamKam på sine nettsider.
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 KLOKKEN 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 KLOKKEN 10:50