Populære sporter
All sport
Vis alt

Avlyser fest-åpningen mot Viking etter korona-nei

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 10/03/2020 klokken 13:30 GMT+1

Sandnes Ulf må utsette innvielsen av sitt nye stadion. Treningskampen mot Viking er avlyst fordi klubben ikke fikk ha publikum til stede.

Sandnes Ulf

Foto: Scanpix

De to lagene fra Rogaland skulle egentlig møttes til treningskamp i Sandnes førstkommende fredag. Det skulle også vært første kamp på Ulfs nye arena. Men kommuneoverlegen i Sandnes har bestemt at kampen måtte gått uten publikum som følge av faren for spredning av koronavirus.
– Vi synes det er trist å gå til dette skrittet på vegne av alle involverte, men forholder oss naturligvis til pålegg fra lokale helsemyndigheter. Det er ikke til å legge skjul på at det har store konsekvenser økonomisk, men vi må sette folkehelsen først, sier daglig leder Tom Rune Espedal i Sandnes Ulf til klubbens nettsted.
Klubben vil framover jobbe for å få til en annen type markering av stadionåpningen. Alle som har kjøpt billett til Viking-kampen, får automatisk billett til den nye markeringen.
Senere tirsdag melder Stavanger Aftenblad at kampen spilles, men ikke på Ulfs nye arena. I stedet er den flyttet til Vikings hjemmebane – og går uten tilskuere fredag kveld.
Sandnes Ulf serieåpner i 1. divisjon hjemme mot Tromsø 4. april.
(©NTB)
picture

Bak lukkede dører i en norsk toppklubb: Slik er en dag som sportssjef

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame