Populære sporter
All sport
Vis alt

Avis: Rekdal-elev hentes av gamleklubben

Eirik Fure

Oppdatert 05/01/2019 klokken 12:11 GMT+1

Start-spiller Elliot Käck skal være svært nær en overgang tilbake til svensk fotball.

Käck

Foto: Scanpix

Svenske Expressen skriver at backen har en muntlig avtale med Djurgården og at han vil presenteres den kommende uken.
Sportssjef Bosse Andersson avkrefter ikke opplysningene.
– Jeg har hatt kontakt med både Elliot og Start og jeg er godt oppdatert på hans situasjon. Så får vi se hva som skjer i den nærmeste tiden, sier han til avisen.
Käck ble hentet fra nettopp Djurgården av daværende Start-trener Mark Dempsey. De to jobbet sammen i den svenske klubben i 2016.

Bekreftes på vei bort

29-åringen sa følgende da han ble signert av Start i desember 2017:
– Jeg er utrolig glad for å skrive under for Start. Jeg kjenner med klar for å ta et nytt steg i min karriere, og da klubben gjennom Tor-Kristian Karlsen og Mark Dempsey fortalte om satsingen i Start kjentes det som et selvsagt valg for meg, sa han til Starts hjemmeside.
Overfor Fædrelandsvennen bekreftet Starts sportslige leder, Tor Kristian Karlsen, fredag at svensken er på vei bort fra sørlendingene.
Käck har kontrakt med Start ut 2020. Svensken spilte 28 Eliteserie-kamper i gult og sort. Til sammen fikk han to scoringer.
Kjetil Rekdal ble hentet inn som Start-trener i sommer, men klarte ikke å hindre et nedrykk for Start og Käck. Dermed skal den tidligere Vålerenga-treneren forsøke å rykke opp fra OBOS-ligaen neste sesong.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame