Populære sporter
All sport
Vis alt

Aftenbladet: Landro blir likevel Ulf-trener

Sondre Skandsen

Oppdatert 05/11/2019 klokken 14:40 GMT+1

I følge avisen skal Sandnes Ulf og Nest-Sotra være enige om at Steffen Landro tar over treneransvaret i Sandnes etter sesongen.

Steffen Landro

Foto: Scanpix

– Jeg kan si at ballen ikke er lagt død. Mer vil jeg ikke kommentere, sier Sandnes Ulfs daglige leder Tom Rune Espedal til avisen.
Aftenbladet hevder videre de har sikre kilder på at klubbene, etter uker med forhandlinger, skal være enige om at Landro blir Ulf-trener neste sesong.
Grunnen til at det ikke har blitt offentliggjort og at treneren til dels avfeide ryktene i et videointervju med BT, skal være en gjensidig respekt man har for hverandre som klubber. Man ønsker ikke, i følge Aftenbladet, å forstyrre innspurten til Nest-Sotra som kjemper om kvalikplass helt inn i siste serierunde mot HamKam.
– Jeg har aldri lagt skjul på at jeg vil bli best. Jeg må gå en vei som gjør at jeg kan komme meg inn i en eliteserieklubb og kjempe om seriegull. Om det er mulig via Nest eller om jeg må via et topplag i OBOS-ligaen, er jeg ikke sikker på, sa Steffen Landro til Eurosport.no i september.
Han mente den gangen at jobben han hadde gjort burde bli lagt merke til.
– Jeg ville blitt veldig overrasket om det ikke er lagt merke til. Vi og Tromsdalen er soleklart minst i serien, når det gjelder ressurser og størrelse på klubb, og jeg regner med at alle sammen ser at vi ligger på femteplass. I fjor var vi nyopprykket og endte på sjetteplass. Det sier seg selv at den jobben som blir gjort er meget bra.
Samtidig understreket han at han hadde hastverk med å nå til toppen av norsk fotball.
– Jeg har veldig dårlig tid. Jeg må opp i det store selskap innen tre år, og må kjempe om seriegull innen fem år. Jeg er ikke typen som er glad nok i spillet til å bare være med, jeg må jobbe for å bli best. Hvis jeg ikke klarer det, må jeg finne meg noe annet å gjøre.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame