Scanpix

Aftenbladet: Landro blir likevel Ulf-trener

Aftenbladet: Landro blir likevel Ulf-trener

05/11/2019 13:10Oppdatert 05/11/2019 14:40

I følge avisen skal Sandnes Ulf og Nest-Sotra være enige om at Steffen Landro tar over treneransvaret i Sandnes etter sesongen.

– Jeg kan si at ballen ikke er lagt død. Mer vil jeg ikke kommentere, sier Sandnes Ulfs daglige leder Tom Rune Espedal til avisen.

Aftenbladet hevder videre de har sikre kilder på at klubbene, etter uker med forhandlinger, skal være enige om at Landro blir Ulf-trener neste sesong.

Han mente den gangen at jobben han hadde gjort burde bli lagt merke til.

– Jeg ville blitt veldig overrasket om det ikke er lagt merke til. Vi og Tromsdalen er soleklart minst i serien, når det gjelder ressurser og størrelse på klubb, og jeg regner med at alle sammen ser at vi ligger på femteplass. I fjor var vi nyopprykket og endte på sjetteplass. Det sier seg selv at den jobben som blir gjort er meget bra.

Samtidig understreket han at han hadde hastverk med å nå til toppen av norsk fotball.

– Jeg har veldig dårlig tid. Jeg må opp i det store selskap innen tre år, og må kjempe om seriegull innen fem år. Jeg er ikke typen som er glad nok i spillet til å bare være med, jeg må jobbe for å bli best. Hvis jeg ikke klarer det, må jeg finne meg noe annet å gjøre.

Sett denne?

Video - Børven innrømmer å takle Sell på vinnermålet: – Men det driter jeg i

01:16
0
0