FOTO: Aalesund
Aalesund låner Wilmer Azofeifa fra Sarpsborg 08 ut sesongen. Det opplyser klubben i en pressemelding fredag morgen.
OBOS-ligaen
Rykket ned på lokalrivalens hjemmebane: – Verste du kan være med på
20/11/2021 PÅ 15:52
Den 25 år gamle midtbanespilleren hentes inn for å erstatte Izunna Uzochukwu som er langtidsskadd. AaFK har også sikret seg opsjon på kjøp på Azofeifa.
Trener Lars Bohinen sier i pressemeldingen at klubben har fulgt costaricaneren over tid - også før han signerte for Sarpsborg 08.
– Han dukket ikke bare opp nå. Men først nå fikk vi muligheten, og det er jeg veldig glad for. Ikke bare fordi han fyller posisjonen etter Izunna, men fordi han er en god spiller. Rask, god med ball, god til å finne løsninger fremover i banen, dekker store rom. Han er en ledertype når han finner ro og trygghet. Vi tror han passer veldig godt inn i vår måte å spille på, og gleder oss til å få ham inn i vårt lag, sier Bohinen.
25-åringen blir en solid forsterkning for Aalesund som kjemper om Eliteserie-spill kommende sesong. Tangtrøyene topper tabellen i OBOS-ligaen med 41 poeng - fem poeng foran Sandefjord og sju poeng foran Start - som forøvrig møtes fredag kveld. Lars Bohinens mannskap har kun avgitt sju poeng denne sesongen.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
OBOS-ligaen
Treneren har planen klar: Slik skal formlaget berge plassen
15/09/2021 PÅ 10:40