Populære sporter
All sport
Vis alt

Viking-smell før opprykkskampen

Eirik Fure

Oppdatert 02/11/2018 klokken 15:02 GMT+1

Vikings svært viktige oppgjør mot Mjøndalen blir spilt uten en av klubbens mest betrodde spillere.

Viking

Foto: Scanpix

André Danielsen bekrefter overfor Stavanger Aftenblad at han ikke får blitt med i toppoppgjøret i OBOS-ligaen søndag.
– Jeg trener ikke, som du ser, og jeg spiller heller ikke på søndag. Ryggen har slått seg vrang, sier Danielsen til avisen.
– Det er kjedelig, det var ikke den avslutningen på sesongen jeg håpet på. Men det er ikke mulig å spille. Jeg har problemer med korsryggen og klarer ikke å presse meg gjennom en kamp.
Veteranen har vært involvert i nesten samtlige av lagets kamper denne sesongen.

Mener Mjøndalen har alt å tape

Eurosports fotballekspert Roger Risholt var tidligere i uken klar på at Mjøndalen måtte tåle å ha favorittstempelet på seg før skjebnekampen. Viking-veteranens forfall vil på ingen måte gjøre at presset på Mjøndalen blir mindre.
– At de sier de ikke er favoritter og ikke har noe å frykte, den kjøper jeg ikke. De er storfavoritter til å rykke opp. De møter Viking hjemme på et fullsatt Isachsen stadion, og så Florø som kanskje allerede har rykket ned før siste runde. Å spille på at presset ikke ligger på dem er bare tull. Det er utgått på dato, sier han. De har alt å tape nå, sa Risholt tidligere i uken.
– Det blir en forsvarsmekanisme å tenke at de har hatt en god sesong selv om de ikke skulle klare det nå. De har det, men skulle de mislykkes nå, så er det utrolig svakt, mente fotballeksperten.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame