André Danielsen bekrefter overfor Stavanger Aftenblad at han ikke får blitt med i toppoppgjøret i OBOS-ligaen søndag.
– Jeg trener ikke, som du ser, og jeg spiller heller ikke på søndag. Ryggen har slått seg vrang, sier Danielsen til avisen.
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
– Det er kjedelig, det var ikke den avslutningen på sesongen jeg håpet på. Men det er ikke mulig å spille. Jeg har problemer med korsryggen og klarer ikke å presse meg gjennom en kamp.
Veteranen har vært involvert i nesten samtlige av lagets kamper denne sesongen.

Mener Mjøndalen har alt å tape

Eurosports fotballekspert Roger Risholt var tidligere i uken klar på at Mjøndalen måtte tåle å ha favorittstempelet på seg før skjebnekampen. Viking-veteranens forfall vil på ingen måte gjøre at presset på Mjøndalen blir mindre.
– At de sier de ikke er favoritter og ikke har noe å frykte, den kjøper jeg ikke. De er storfavoritter til å rykke opp. De møter Viking hjemme på et fullsatt Isachsen stadion, og så Florø som kanskje allerede har rykket ned før siste runde. Å spille på at presset ikke ligger på dem er bare tull. Det er utgått på dato, sier han. De har alt å tape nå, sa Risholt tidligere i uken.
– Det blir en forsvarsmekanisme å tenke at de har hatt en god sesong selv om de ikke skulle klare det nå. De har det, men skulle de mislykkes nå, så er det utrolig svakt, mente fotballeksperten.
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Får Helland til å koke: – Det er uforståelig dumt. Jeg blir faktisk provosert
27/08/2021 PÅ 20:15