Florø - Viking 3-2:
Viking som spiller for å rykke opp til Eliteserien møtte Florø som jobber for å ikke rykke ned fra OBOS-ligaen. Selv om begge lagene var med i kampen og scorte mål, så var det hjemmelaget som kunne juble til slutt.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
– Vi slipper inn tre mål og da er det vanskelig å vinne kamper. Jeg er veldig fornøyd med at vi kommer sterkt tilbake og scorer to mål og er så nærme poeng på slutten, men det er ikke nærme nok. Vi tapte og må reise oss igjen neste helg, sa Viking-trener Bjarne Berntsen etter kampen.
– Det er ikke noe som er kjørt her?
– På ingen måte, vi er maks tre poeng bak de som ligger foran hvis de vinner begge to, så vi har alt å spille for, sa han.
Se høydepunktene fra kampen her (saken fortsetter under videoen):

Gigantsmell for Viking i jakten på direkte opprykk

– Vanvittig deilig

Etter 56 minutter fikk hjemmelaget frispark og ballen ble slått inn foran mål av Otar Javashvili. Vikings Markus Nakkim traff ballen så den gikk inn i eget nett. Florø la på til 2-0 etter 70 minutter ved Lorent Callaku.
Men Viking som kjemper for opprykk reduserte kort tid etterpå til 2-1 etter mål av Tommy Høiland.
Hjemmelaget var ikke klar for å gi fra seg seieren og la på til 3-1 etter 77 minutter spilt av Luc Jeggo.
Nok en gang reduserte Høiland og skapte nytt liv i kampen. Med åtte minutter igjen av ordinær tid var stillingen 3-2. Men Viking klarte ikke å score flere mål og det endte med seier til Florø.
– Det var vanvittig deilig, det å slå Viking hjemme er alltid en god følelse, sa Florøs Peter Aase etter kampen.
– Jeg føler vi er med i kampen, men vi har ikke helt marginene med oss og de er gode på dødball og straffer oss hardt der og da blir det tøft, sa tomålsscorer Tommy Høiland.
Hjemmelaget har nå 24 poeng og er rett bak Strømmen med 25 poeng og Notodden med 26 poeng. De har to poeng opp til sikker plass.
– Gruppen har vært flink til å jobbe hardt og selv om tabellen er slik den er så har vi ikke gravd oss ned, vi har jobbet hardt med å ha positivitet på treningene, sa Florø-trener Terje Rognsø etter seieren.
Viking står fortsatt med 49 poeng på tredjeplass, med Mjøndalen og Aalesund over seg. Neste kamp for Viking er mot Tromsdalen søndag 7. oktober kl. 18.00, mens Florø møter Strømmen kl. 15.00. Begge kampene kan du se på Eurosport Player.
Sett denne?
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
28/09/2022 KLOKKEN 19:21
Eliteserien
Tripic-perle overlistet umulige Grytebust: – En ubeskrivelig følelse
10/04/2022 KLOKKEN 19:52