Populære sporter
All sport
Vis alt

– Vi har hatt en dialog med Odd

Stian Thelen

Publisert 23/03/2018 klokken 18:30 GMT+1

Vebjørn Hoff er fortsatt aktuell for Odd om Aalesund klarer å få inn en erstatter.

Vebjørn Hoff

Foto: Scanpix

  • Snart starter OBOS-ligaen: Se Aalesund – Sogndal 3. april klokken 19.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Odd er fortsatt på en intens jakt etter nye spillere og søndag ble det kjent at klubben har Vebjørn Hoff på ønskelisten.
Men foreløpig har ikke Odd klart å friste Aalesund nok til at de vil selge spilleren. Etter det Eurosport.no erfarer er det fortsatt aktuelt med en overgang, men klubbene er ikke blitt enige. Trolig står det på hvorvidt Aalesund klarer å hente inn en erstatter for spilleren noe klubben jobber med.

– Har hatt en dialog med Odd

Til Eurosport.no bekrefter sportssjef i Aalesund Bjørn E. Melland at klubben har fått forespørsler fra Odd på spilleren.
– Vi har fått henvendelser fra Odd, men det er ikke noe som har ført frem, sier Melland.
Sportsjefen bekrefter at klubbene hatt samtaler om spilleren.
– Vi har hatt en dialog med Odd, det kan jeg bekreftet. Vi forholder oss til at han blir AaFK-spiller også i 2018, sier Melland.
Saken fortsetter under videoen:
picture

Brassescoring hjalp ikke Odd mot FK Haugesund

Ønsker ikke å kommentere

Tidligere har Odd fått avslag etter å ha prøvd seg på Sandefjords André Sødlund. Klubben henvendte seg også til Brann for Gilli Rolantson, men han valgte å signere ny kontrakt med rødtrøyene.
Daglig leder i Odd, Einar Håndlykken, ønsker ikke å kommentere saken til Eurosport.no. Etter kampen mot Vålerenga var også trener Dag-Eilev Fagermo ordknapp.
– Vi skal ha lokale spillere og telemarkinger. Vi har hatt en ordentlig opprydning etter i fjor der vi hadde en del utfordringer. Vi har fått ned stallen og jobber mye med talent. For det er det som kan gi oss suksess igjen. Vi har ikke ressurser til å kjøpe de spillerne. Da må vi utvikle de. Nå føler jeg at vi begynner å få en gruppe som er spennende, men den er litt tynn ennå. Det skulle gjerne vært et par gode spillere til, men forhåpentligvis kommer det. Da begynner det å bli en ganske spennende gruppe, sa Fagermo til Eurosport da.
Nylig ble Hoff tatt ut på U21-landslaget av Leif Gunnar Smerud. Kontrakten hans går ut etter sesongen.
  • Snart starter OBOS-ligaen: Se Aalesund – Sogndal 3. april klokken 19.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame