• Se terminlisten til Eliteserien og OBOS-ligaen bli presentert på Eurosport.no onsdag 19. desember
– Jeg mener han er god nok og burde spilt i Eliteserien. Nå har han endelig fått en høst hvor han er skadefri og da har han et veldig høyt nivå. Han har gjort en fantastisk sesong, sa avtroppende Strømmen-trener Espen Olsen om Victor Grodås tidligere i sesngen.
Grodås som kom til Strømmen i juli, skrev onsdag under på en kontrakt som binder han til klubben ut neste sesong. Det melder Romerikes Blad torsdag.
OBOS-ligaen
Hammersland herjet med Notodden da Åsane tok første stikk i oppgjøret om OBOS-ligaplass
21/11/2019 PÅ 19:55
– Det er jeg selvfølgelig veldig glad for. Jeg har veldig tro på det som skjer i Strømmen nå, sier Victor Grodås til Eurosport.no torsdag.
I november var 27-åringen og trente med Brann, og etter hva Eurosport kjenner til lot Brann-ledelsen seg begeistre av venstrebacken. Men noe mer enn det ble det ikke.
– Jeg kjenner Lars Arne (Nilsen) godt, ble invitert over på et par treninger for å se om det var match. Men det ble ikke noe mer der. Det er ikke alltid ting passer og de bestemte seg for å gå en annen retning. Men jeg ser på det som en tillitserklæring for den høsten jeg hadde i Strømmen og det var kult å vite at folk ser på meg som en god fotballspiller, sier Grodås.
– Hvis Brann hadde ønsket deg videre, hadde du vært interessert?
– Det er vanskelig å sette seg inn i, vi kom aldri så langt. Det er klart det er en topp tre klubb i Norge og en drøm alle norske fotballspillere har. Så det hadde vært vanskelig å takke nei til. Men der jeg er i livet og der de er, så var ikke det noe match, legger han til.

– Håper vi kan overraske

De siste ti rundene av OBOS-ligaen var det ingen som tok flere poeng enn Strømmen. Den tidligere Strømmen-treneren mener Grodås var en viktig brikke i høstsesongen.
– Han har vært ekstremt viktig. Han har bidratt med masse målgivende, han har spilt 90 minutter i alle kamper. I tillegg så er han en fantastisk fyr som løfter et hvert miljø han er i. Han har vært en av våre alle beste spillere, sa Espen Olsen til Eurosport.no i november.
Grodås forteller at han fikk en ny start da han gikk fra Sogndal til Strømmen i sommer.
– Når jeg var i Sogndal så slet jeg mye med skader, så det ble en «restart for meg». Det gav meg en ny giv, og det ble veldig gøy å spille fotball igjen. Det har bare vært positivt å være med på den snuoperasjonen til Strømmen. Med gode trener og spillere, så jeg koste meg veldig og håper det fortsetter, sier han.
– Har du satt deg noen mål for neste sesong?
– Så langt har jeg ikke kommet enda, men det blir å bygge videre på høsten. Jeg har fått en del erfaring, og vil fortsette å levere gode kamper, legger han til.
Strømmen endte på en 11. plass med 38 poeng og er klar for OBOS-ligaen også neste sesong.
Sett denne?

Åsane fortsatt på utrygg grunn – Strømmen utklasset hjemmelaget

OBOS-ligaen
Høyreist stopper med Eliteserie-erfaring klar for OBOS-klubb
21/01/2019 PÅ 17:42
OBOS-ligaen
Veteran forlenger med OBOS-klubb
27/12/2018 PÅ 17:21