Etter at Vebjørn Hoff ble solgt til Odd, etter et sterkt ønske av spilleren selv, ser AaFK-sportssjef Bjørn Erik Melland at han vil få noen hektiske dager før overgangsvinduet stenger.
Melland sier til Sunnmørsposten (bak betalingsmur) at han ønsker å få inn en eller to spillere til for å forstereke stallen når OBOS-sesongen sparkes i gang mandag.
– For vår del handler det ikke om en mann ut og en mann inn. Det handler om å sy sammen den best mulige gruppa. Det betyr at vi ikke nødvendigvis henter inn en som er akkurat som Vebjørn, sier Melland.
OBOS-ligaen
Hammersland herjet med Notodden da Åsane tok første stikk i oppgjøret om OBOS-ligaplass
21/11/2019 KLOKKEN 19:55
Klubben på Sunnmøret har allerede hentet inn åtte spillere i løpet av overgangsvinduet, noe som har resultert at de har ni utlendinger i stallen. En signering til av en utenlandsk spiller til medfører at klubben går over kvoten for det antall utenlandske spillere man kan melde på til spill i OBOS-ligaen. Aalesund-trener Lars Bohinen beskriver situasjonen på følgende måte overfor avisen:
– En ugunstig situasjon for klubben. Men vi har valgt å sette oss i den situasjonen, sier han.
Melland innrømmer at kvoten vil påvirke klubbens spillerjakt frem mot overgangsvinduet stenger onsdag.
– Det har selvfølgelig påvirkning på hvilke spillere vi leter etter nå, for ideellt sett bør vi ikke være flere enn ni utlendinger i stallen, sier han til avisen.
OBOS-ligaen
Høyreist stopper med Eliteserie-erfaring klar for OBOS-klubb
21/01/2019 KLOKKEN 17:42
OBOS-ligaen
Veteran forlenger med OBOS-klubb
27/12/2018 KLOKKEN 17:21