– Jeg kjente smerter i brystet, en slags stikking og pustevansker. Det er klart man blir redd der og da, sier Truls Jørstad til Eidsvoll Ullensaker Blad.
Ull/Kisa-spilleren som går inn i sin 16. sesong for klubben fikk før tirsdagens fysiske økt et anfall da troppen var samlet i garderoben. På klubbens hjemmesider kommer det frem at klubblegen, som var i andre etasje på klubbhuset for medisinske undersøkelser av spillerne den dagen, tok seg av Jørstad til ambulansen kom og fikk fraktet spilleren til Ahus for undersøkelser.
Der ble det gjort flere tester som kom tilbake med positive resultater og viste at det ikke var noe alvorlig galt med 31-åringen.
OBOS-ligaen
Hardarson om Start-exiten: – Har lagt sjela vår i det
15/06/2021 PÅ 16:12
– Det gjenstår noen tester til før jeg er tilbake i trening, men vi håper og tror de også er posisitve, slik at det ikke går altfor lang tid før jeg er på feltet igjen, forteller han selv gjennom klubbens hjemmeside.
Jørstad ble skrevet ut av sykehuset allerede samme kveld, men han står likevel over helgens treningskamp mot Stabæk og har fri fra trening ut uken.
– Det er klart opplevelsen satte en støkk i meg, legger han til.
På klubbens hjemmeside kommer det frem at Jørstad øsnker mest mulig ro rundt det som har skjedd og ikke ønsker å gi ytterligere kommentarer til hendelsen.
Ull/Kisa sesongåpner mot HamKam hjemme på Jessheim 2. april.
OBOS-ligaen
«Myggen» i trenerteamet som leder Start neste kamp
14/06/2021 PÅ 18:55
OBOS-ligaen
Rykket ned fra OBOS-ligaen – nå skal han prøvespille for Bodø/Glimt
12/12/2020 PÅ 15:44